Principal Crește 4 pași cruciale pe care trebuie să îi faceți când ați spus lucrurile greșite

4 pași cruciale pe care trebuie să îi faceți când ați spus lucrurile greșite

„În orice moment al deciziei, cel mai bun lucru pe care îl poți face este cel corect, următorul cel mai bun lucru este cel greșit, iar cel mai rău lucru pe care îl poți face este nimic.”

--Theodore RooseveltDeci, se întâmplă în cele din urmă. Îl întrebi pe un vechi coleg despre slujba lor actuală, fără să știi că săptămâni înainte au fost concediați fără cerimonie. Sau, îi spui ceva colegului tău de lucru despre un coleg, și același coleg stă de fapt în spatele tău.zack de la rocha height

Toți comitem greșeli, dar modul în care ne ocupăm de ele este ceea ce ne poate face sau rupe relațiile. Dacă vă aflați că ați spus un lucru greșit într-o conversație, iată cum să abordați situația cu har.

1. Ia o secundă și evaluează situația.

Cât de dăunătoare au fost comentariile dumneavoastră? A observat sau i-a pasat cineva? Petreceți câteva momente stabilind dacă ceea ce ați spus a fost cu adevărat dăunător conversației. Dacă greșeala dvs. nu face o scenă, nu înrăutăți lucrurile și atrageți mai multă atenție asupra unei alunecări care poate nu ar fi fost de fapt problematică.2. Vorbește.

Dacă știi că ai făcut o mare greșeală, fii la curent cu asta. Fiți sinceri în legătură cu comentariile dvs. și aduceți scuze în imagine. O retragere a declarației va necesita o scuză sinceră, sinceră, mai ales dacă ceea ce ați spus a fost perceput ca fiind dureros sau grosolan.

3. Furnizați o rezoluție.

Când spui un lucru greșit, nu-ți cere scuze. Aceasta este oportunitatea ta de a corecta un greșit, de a nu oferi o acoperire greșită teribilă. Spune ceva de genul „Îmi pare rău, ceea ce am spus tocmai a dat peste mult mai gros decât am intenționat”. Apoi urmați acest lucru cu ceea ce ați intenționat să spuneți - oferiți context pentru reacția dvs. inițială și explicați clar gândurile voastre. Fii echilibrat dacă vrei să ameliorezi orice tensiune persistentă.

Howie Mandel este gay?

4. Păstrați-l în mișcare.

Sperăm că greșeala ta nu a fost atât de masivă încât distruge complet o relație. Dacă da, nu lăsați prostia pe care ați spus-o să vă consume, cu excepția cazului în care doriți să vă experimentați din nou greșeala mereu. Nimănui nu îi plac aceste momente, dar realitatea este că ajungem cu toții în circumstanțe similare din când în când. Mergeți înainte cu grație și folosiți această situație ca o lecție pentru a vă îmbunătăți abilitățile de comunicare și rezolvare a conflictelor.