Principal Echilibru Între Viață Și Profesie 7 motive pentru care nu ai nevoie de o facultate pentru a câștiga mare

7 motive pentru care nu ai nevoie de o facultate pentru a câștiga mare

Există puține studii universitare care deschid calea către șase cifre. Se poate întâmpla - dar puteți câștiga și un venit de șase cifre fără a merge vreodată la facultate. sunt omândru abandon universitarși câștiga peste 200.000 de dolari pe an ca șef al SEO la Oversee.net în timp ce prietenii mei lucrau la diplomele lor. Am continuat să construiesc și să conduc companii de succes și să îi ajut pe ceilalți să le crească. Și cu siguranță nu sunt o anomalie în lumea succesului în afaceri.

Bill Gates, Mark Zuckerberg și Lady Gagatoate au un succes extraordinar - toate fără studii universitare. Potrivit rapoartelor din Washington Examiner ,68% dintre americani nu au o diplomă de licență. Poziția mea aici nu înseamnă că diplomele de facultate nu au valoare sau nu pot fi benefice - doar că nu sunt necesare pentru a obține succesul.Iată 7 motive pentru care nu ai nevoie de o diplomă de facultate pentru a câștiga mare.1. Învățarea online te transformă într-un expert

A fost o vreme când mergerea la facultate și asigurarea unui master era un bilet pentru salarii mari. Dar, după cum am învățat în timpul urcușurilor și coborâșurilor economiei noastre, o diplomă nu deblochează întotdeauna ușile către mai multe oportunități.

S-ar putea să aveți nevoie de un MBA pentru munca pe care doriți să o faceți, dar ar trebui, de asemenea, să vă opriți pentru a vă contesta ipotezele înainte de a vă înscrie pentru patru ani de școlarizare și datorii studențești. Chiar ai nevoie de o diplomă de patru ani pentru a fi programator? Sau ai putea lua cursuri de laCodeacademysauDev Bootcampsă înveți dezvoltarea web? Este posibil să găsiți cursuri online pentru orice doriți să fiți expert. Consumați fiecare curs și tot conținutul pe care îl puteți găsi pentru a vă avansa propria carieră.2. Este posibil să începeți consultarea chiar acum

Nu este necesar un grad pentru a deveni consultant; și, de asemenea, nu trebuie să fiți cel mai important expert pentru a vă lansa serviciile. Lucrați la identificarea zonelor în care puteți rezolva problemele altcuiva. Uită-te la serviciile B2B pe care le poți oferi, de la marketing prin e-mail la optimizarea la fața locului.

Pur și simplu nu cădea în capcana de a crede că nu știi suficient pentru a te consulta. Dacă știi mai mult decât clienții tăi și îi poți instrui în moduri utile care le rezolvă problemele, atunci poți apela la consultanță. Am ani de experiență în marketingul de conținut și consult antreprenorii despre cum să își dezvolte afacerile. Deși am avut mult succes, există o mulțime de alți oameni care sunt mai experimentați și câștigă mai mult decât mine. Există loc pentru oameni cu diferite puncte forte și nișe în orice industrie.

3. Puteți investi în proprietăți imobiliare fără o diplomă (sau o mulțime de bani)

Nu este necesar niciun grad pentru a începe să investiți în imobiliare. Și nu vorbesc doar despre răsturnarea de case sau cumpărarea de proprietăți de închiriat. Puteți începe să investiți în imobiliare comerciale fără o diplomă sau chiar mulți bani.Crowdsourcing-ul a devenit un mod popular de a face acest lucru. Site-uri precumRealty Moguloferă oportunități de investiții pentru câteva mii de dolari. Proprietățile lor variază de la hoteluri la clădiri de birouri și unități de depozitare. Pe măsură ce vă construiți portofoliul și câștigați mai mulți bani, puteți căuta oportunități imobiliare comerciale în propria comunitate pentru a vă face un nume.

4. Există încă o mulțime de locuri de muncă care plătesc șase cifre fără o diplomă de 4 ani

Chiar nu este necesar să mergi la facultate pentru a câștiga șase cifre în zilele noastre. Anu este necesară o diplomă pentru controlorii de trafic aerian, cu toate acestea, ei au posibilitatea de a câștiga șase cifre în câțiva ani. De asemenea, brokerii imobiliari și scriitorii tehnici nu au nevoie de diplome pentru a lucra în domeniile lor, dar au un potențial de câștig ridicat.

De asemenea, vă puteți baza pe propriile abilități pentru a câștiga șase cifre. Așa am trecut în cele din urmă de la abandonul universitar la un venit ridicat. Sau te poți inspira din MillennialLauren Holliday, o chelneriță care a abandonat facultatea, a devenit chelneriță și a devenit autodidactă marketer completcare a obținut un loc de muncă de vis și a început să câștige șase cifre. Ulterior a ieșit singură pentru a câștiga mai mult și pentru a-i ajuta pe alții să învețe mai multe despre marketing.

5. Datoria studentului îți poate zdrobi visele

Nu aveți nevoie de o diplomă dacă vă va îndepărta foarte departe fără lumină la capătul tunelului. Statisticile privind împrumuturile studențești sunt sumbre, cu peste 44,2 milioane de americani împrăștiați cu datorii de împrumut studențesc. Potrivit cercetărilor efectuate de Student Loan Hero, rata delincvenței este de 11,2% șiplata lunară medie a împrumutului studențesc pentru debitorii cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani este de 351 USD.

Gândiți-vă la ce s-ar întâmpla dacă nu ați avea acea plată a împrumutului. Ați putea investi 351 USD în propria afacere sau în auto-învățare pentru a crea tipul de carieră și flux de venituri pe care îl căutați.

6. Diploma dvs. ar putea fi inutilă până la absolvire

Nu sunt neapărat împotriva facultății, dar este un risc. Puneți mult timp și bani într-un grad care poate fi sau nu învechit până când sunteți gata să-l folosiți.

cat de inalta este Connie Nielsen

Cu toate acestea, chiar dacă gradul în sine este încă util în deschiderea unor uși, nu înseamnă că sunteți cu adevărat pregătiți pentru piața muncii. Tehnologia și procesele de afaceri și tendințele îmbătrânesc rapid. Este greu să țineți pasul cu tendințele în schimbare când rămâneți în spatele manualelor timp de patru ani.

7. Nu înveți Grit în facultate

Autorul și psihologul Dr. Angela Lee Duckworth spune că gritul poate determina succesul.În popularul eiTed vorbeste, eaa explicat: „Grit este pasiune și perseverență pentru obiective pe termen lung.”

Grit nu se învață din manuale și susținerea testelor. S-a învățat din a fi acolo în lume și a lupta prin provocări și a afla cum să facă lucrurile să funcționeze. S-ar putea să înveți propriul tău rezultat prin lansarea unei cariere sau startup-uri independente, asigurarea de finanțare pentru afacerea ta sau călătorirea în lume și lucrarea de la distanță.

La sfârșitul zilei, nu aveți nevoie de o diplomă pentru a vă oferi permisiunea de a reuși și de a câștiga mare. Deși o diplomă poate fi utilă pentru a vă dezvolta abilitățile și pentru a crea noi conexiuni, nu este o condiție prealabilă pentru a deveni un lider în industria dvs. Succesul este o mentalitate și rezultatul unei munci grele - și poate fi absolut realizat fără acreditările dvs. de învățare în mână.

Ai renunțat la facultate și ai obținut un mare succes? Spuneți-ne despre experiența dvs. lăsând un răspuns mai jos: