Principal Biografie Anjelah Johnson Bio

Anjelah Johnson Bio

(Actriță, comediană, fostă majoretă NFL)

Căsătorit

Fapte deAnjelah Johnson

Numele complet:Anjelah Johnson
Vârstă:38 ani 8 luni
Data nasterii: 14 mai , 1982
Horoscop: Taurul
Locul nașterii: California, SUA
Valoarea netă:500.000 USD
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 4 inci (1,63m)
Etnie: Nativ american, mexican
Naţionalitate: american
Profesie:Actriță, comediană, fostă majoretă a NFL
Educaţie:De la Colegiul Anza
Greutate: 56 Kg
Culoarea părului: Maro inchis
Culoarea ochilor: Maro
Numar norocos:1
Piatra norocoasă:Smarald
Culoare norocoasă:Verde
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Fecioară, Rac, Capricorn
Pagina / Profilul Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
Îmi place să-mi împărtășesc viața cu oamenii
Nu vrei să îi dezamăgești pe oameni și asta este atât de greu, pentru că nu vei face niciodată pe placul tuturor. Întotdeauna va exista cineva care să fie nayayer
Sunt din San Jose, CA, care este foarte diversă și am crescut în jurul multor tipuri diferite de oameni.

Statistica relației dinAnjelah Johnson

Ce este starea civilă a Anjelah Johnson? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Căsătorit
Când s-a căsătorit Anjelah Johnson? (data căsătoriei): 11 iunie , 2011
Are Anjelah Johnson o relație de relație?:Nu
Anjelah Johnson este lesbiană?:Nu
Cine este soțul Anjelah Johnson? (Nume): Vizualizați comparația cuplului
Manwell Reyes

Mai multe despre relație

Anjelah Johnson este o femeie căsătorită de mult timp. Este căsătorită cu celebrul interpret muzical american Manwell Reyes. Cuplul s-a căsătorit pe 11 iunie 2011, în Half Moon Bay, California. Johnson spune că cuplul nu vrea copii.

Le place să petreacă timp cu nepoatele și nepoții lor. Cuplul este căsătorit de șase ani și relația lor merge foarte bine.Inside BiographyCine este Anjelah Johnson?

Anjelah Johnson este o actriță americană, comediană și fostă majoretă a NFL. Este cunoscută mai ales pentru că este membră din distribuție MADtv în timpul celui de-al 13-lea sezon. Unele dintre aparițiile sale de film includ Nunta noastră de familie (2010), Destul spus (2013), Cartea Vieții (2014) și Învierea lui Gavin Stone (2017).

Viața timpurie, copilăria și educația Anjelah Johnson

Johnson s-a născut pe 14 mai 1982 în San Jose, California, SUA. Numele ei de naștere este Anjelah Nicole Johnson. Nu există informații despre părinții ei. Nu a dezvăluit nicio informație despre viața ei din copilărie. Istoricul ei educațional nu a fost dezvăluit încă.cati ani are tameka cottle
1

De obicei, ea nu vorbește despre viața ei privată în mass-media și în public. Preferă oamenii care se concentrează mai degrabă pe munca ei decât pe viața personală. Naționalitatea ei este americană și este de etnie nativă americană și mexicană. Are doi frați numiți Kennie Johnson și Veronica Johnson. S-a mutat la Los Angeles în 2005 pentru a urma o carieră în comedie.

Cariera și valoarea netă a Anjelah Johnson

Johnson și-a început cariera de comediant în 2006. În 2007, s-a alăturat distribuției de comedie de schițe MADtv ca interpret interpret. A apărut ca diferite personaje în emisiune până în 2008. În 2008, a fost nominalizată la un „ Premiul ALMA pentru interpretarea feminină remarcabilă într-un serial de televiziune de comedie ” pentru munca ei pe MADtv .

Johnson i s-a acordat specialul său de o oră Comedy Central, „ Anjelah Johnson: Așa o facem ”În 2009. A apărut și ea în filme Alvin și chipmunks: The Squeakquel și Nunta noastră de familie . Ea a exprimat mai multe personaje din film Marmaduke (2010).soția lui patricia berryman a lui michael berryman

În 2013, ea și-a reluat rolul de ea MADtv caracter Bun Cine Cine pentru o scenetă lansată de Alexander Wang. Al doilea spectacol special de stand-up comedy a fost Spectacol de întoarcere la domiciliu . În 2015, al treilea special stand-up Johnson, intitulat Anjelah Johnson: Nu Fancy a fost lansat pe Netflix pe 1 octombrie 2015. A fost filmat în sudul Californiei. Are o valoare netă de 500.000 de dolari.

Zvonurile și controversa lui Anjelah Johnson

În prezent, nu există zvonuri disperate cu privire la viața ei personală și profesională. Se pare că face cea mai bună treabă fără a face rău altora și a fost o persoană dreaptă în viața ei, pentru care nu a fost încă în vreo controversă.

Anjelah Johnson: Măsurători corporale

Are o înălțime de 5 picioare 4 inci cu o greutate corporală de 56 kg. Culoarea părului este maro închis, iar culoarea ochilor este maro. Are un corp bine format de 34-26-34 inch.

Profil Social Media

Este activă pe site-uri de socializare precum Facebook, Instagram și Twitter. Are aproximativ 704.000 de adepți pe Facebook, are peste 113,3 k adepți pe Twitter și are în jur de 540 k adepți pe Instagram. Are un canal Youtube care are peste 216 k abonați.

Aflați, de asemenea, mai multe despre faptele despre naștere, educație, carieră, valoarea netă, zvonuri, înălțime, rețelele sociale ale diferitelor personalități, cum ar fi Jane Leeves , Stephanie Allynne , și Lily Tomlin .