Baby Ariel Bio

(Personalitate social media)

Singur

Fapte deBaby Ariel

Numele complet:Baby Ariel
Vârstă:20 de ani 1 lună
Data nasterii: 22 noiembrie , 2000
Horoscop: Săgetător
Locul nașterii: Florida, SUA
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 2 inci (1,57m)
Etnie: Nativ american
Naţionalitate: american
Profesie:Personalitate social media
Numele tatălui:Jose Martin
Numele mamei:Sharon Kremen Martin
Greutate: 56 Kg
Culoarea părului: Blond vopsit
Culoarea ochilor: Verde
Mărime talie:26 inch
Marimea sutienului:35 inch
Măsura șoldului:34 inch
Numar norocos:6
Piatra norocoasă:Turcoaz
Culoare norocoasă:portocale
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Leu, Vărsător
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinBaby Ariel

Ce este starea civilă a copilului Ariel? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Singur
Are Baby Ariel o relație?:Nu
Baby Ariel este lesbiană?:Nu

Mai multe despre relație

Baby Ariel, în vârstă de 18 ani, este singură. Anterior, ea avea o relație.

S-a întâlnit Zach Clayton , stea musical.ly. Dar curând din cauza unor diferențe, cuplul s-a despărțit. De asemenea, au existat zvonuri despre faptul că ar fi avut o aventură cu ea Blake Grey în 2016.Inside Biographyjoey și rory feek vârste

Cine este Baby Ariel?

Baby Ariel este o faimoasă personalitate americană în social media. Numele ei real este Ariel Martin. Este foarte populară pe musical.ly și are 19 milioane de adepți pe contul ei musical.ly. În 2016, a câștigat prima Premiul Teen Choice pentru Choice Muser . De asemenea, a fost nominalizată la Premiile People’s Choice pentru starul social media preferat în 2017.

Viața timpurie, copilăria și educația lui Baby Ariel

Baby Ariel s-a născut ca Ariel Martin pe 22 noiembrie 2000, în Florida, Statele Unite. Mama ei este Sharon Kremen Martin, iar tatăl ei este Jose Martin. Fratele ei mic, regele Iacob, a devenit popular și pe musical.ly.Este americană de naționalitate și este de etnie nativă americană. S-a interesat de starul social media la o vârstă fragedă și a devenit o personalitate foarte populară pe rețelele sociale în prezent.

Cariera lui Baby Ariel și Net Worth

Ariel și-a început cariera ca vedetă pe rețelele de socializare la începutul anului 2015. Starul ei de pe rețelele sociale provine din musical.ly în 2015. Este o personalitate foarte populară din punct de vedere musical.ly, cu peste 19 milioane de adepți în aplicația musical.ly. De asemenea, este populară pe Instagram, YouTube și YouNow.

Ulterior, Ariel s-a alăturat unui canal YouTube colaborativ numit Calatoria noastra alături de Loren Beech, Brennen Taylor, Mario Selman, Weston Koury, Zach Clayton și Nick Bean. Ariel are peste 2,2 abonați pe propriul său canal YouTube. Are peste 8,9 milioane de adepți pe Instagram.În 2016, a câștigat-o prima Premiul Teen Choice pentru Choice Muser . Ea a lansat o aplicație de autocolante la începutul anului 2017 numită Arielmoji . În 2017, a fost nominalizată pentru Premiile People’s Choice pentru starul social media preferat și iHeartRadio Music Social Star Award . Valoarea ei netă este necunoscută presei.

Zvonurile și controversa lui Baby Ariel

Zvonurile spun că Ariel se întâlnește cu colegul său Blake Grey de la sfârșitul anului 2016. În prezent, nu există alte zvonuri disperate cu privire la viața ei personală și profesională.

cat de inalt este Robin de la gma

Se pare că face cea mai bună treabă fără a face rău altora pentru care încă nu a făcut parte din controverse. Este iubită de toată lumea pentru munca ei și pentru aspectele sale adorabile. De asemenea, este atât de tânără încât poate face parte din zvonuri și controverse.

Baby Ariel: Măsurători ale corpului

Are o înălțime de 5 picioare 2 inci cu o greutate corporală de 56 kg. Culoarea părului este vopsită blondă, iar culoarea ochilor este verde. Are un corp bine format de 35-26-34 inci. Dimensiunea pantofului este de 5 SUA, iar rochia ei este de 10 SUA.

Profilul rețelelor sociale

Este activă pe site-uri de socializare precum Facebook, Instagram și Twitter. Are aproximativ 317,7 k adepți pe Facebook, are peste 1,1 milioane de adepți pe Twitter și are în jur de 9,7 milioane de adepți pe Instagram. Are un canal YouTube care are peste 3,05 milioane de abonați.

De asemenea, citiți despre celebra celebritate Instagram americană Capul Corinna , Emily Fowler , Jessie Paege , Tina Neumann , Cole Walker , Cristian Oliveras , și Kaitlyn Mackenzie.