Principal Biografie Brendan Schaub Bio

Brendan Schaub Bio

(comediant, luptător UFC)

In relatie

Fapte deBrendan Schaub

Numele complet:Brendan Schaub
Vârstă:37 ani 10 luni
Data nasterii: 18 martie , 1983
Horoscop: peşte
Locul nașterii: Aurora, Colorado, S.U.A.
Valoarea netă:4,5 milioane de dolari
Înălțime / Cât de înaltă: 6 picioare 4 inci (1,93m)
Etnie: mixt (germană, italiană și engleză)
Naţionalitate: american
Profesie:comediant, luptător UFC
Numele tatălui:Peter Schaub
Numele mamei:Debra Schaub
Educaţie:Universitatea din Colorado
Greutate: 108 Kg
Culoarea părului: maro
Culoarea ochilor: maro
Numar norocos:3
Piatra norocoasă:Acvamarin
Culoare norocoasă:Mare verde
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Rac, Scorpion
Pagina / Profilul Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinBrendan Schaub

Ce este starea civilă a lui Brendan Schaub? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): In relatie
Câți copii are Brendan Schaub? (Nume):Una (Tiger Pax)
Are Brendan Schaub o relație?:da
Este Brendan Schaub gay?:Nu

Mai multe despre relație

Brendan Schaub nu este un bărbat căsătorit. Cu toate acestea, este logodit cu iubita sa de lungă durată Joanna Zanella. Este o ancoră de televiziune și actriță. Au împreună un fiu Tiger Pax care s-a născut în 2016.

Anterior, Brendan avea o relație cu Rousey rotund .Inside BiographyCine este Brendan Schaub?

Comediantul american stand-up Brendan Peter Schaub, cunoscut sub numele de Brendan Schaub, este un gazdă de podcasturi și fost artist marțial mixt profesionist. El a semnat cu Ultimate Fighting Championship (UFC) în 2009 pentru a concura pe Ultimate Fighter și a luptat pentru companie până în 2014.

Brendan Schaub: vârstă (36), părinți, frați, etnie, naționalitate

S-a născut la 18 martie 1983 în Aurora, Colorado, SUA. Este fiul lui Peter Schaub și Debra Schaub. În mod similar, are un frate Jay Schaub.1

În mod similar, naționalitatea sa este americană și etnia sa este germană, italiană și engleză.

Brendan Schaub: Educație, Școală / Universitate

Vorbind despre educația sa, a urmat liceul Overland. În mod similar, s-a alăturat colegiului Whittier și a jucat lacrosse și fotbal pentru echipa colegiului. Mai târziu a luat un transfer la Universitatea din Colorado și a jucat fotbal la colegiu aici.

Mai mult, a jucat și fotbal profesionist după absolvirea facultății pentru Utah Blaze și Buffalo Bills.teresa earnhardt net în valoare de 2016

Brendan Schaub: Viață profesională și carieră

A fost nedrept în Draftul NFL din 2006, dar va fi semnat de Buffalo Bills în echipa de antrenament. În mod similar, a fost eliberat din echipă înainte de începerea sezonului regulat și a continuat să semneze cu Utah Blaze din Arena Football League. Dar s-a retras din sport în anul 2007.

După ce s-a retras din fotbal, s-a întors în Colorado, unde a început să se antreneze în box și jiu-jitsu brazilian. La fel, după doar șase luni de antrenament la box, a concurat la box amator și a câștigat titlul de mănuși de aur din divizia de novici din Colorado.

În anul 2009, Brendan Schaub a semnat cu Ultimate Fighting Championship (UFC) pentru a concura în al zecelea sezon al The Ultimate Fighter. În prima sa luptă din emisiune, a luptat cu Demico Rogers. El l-a învins prin depunerea din prima rundă cu un sufocator anaconda pentru a trece în sferturile de finală.

La fel, în 2013, el și Bryan Callen și-au început podcast-ul intitulat „Luptătorul și copilul”. După ce s-a retras din artele marțiale mixte în anul 2014, a început să urmeze o carieră de stand-up comedy. În anul 2018, a început să lucreze pentru E! Știri despre divertisment și co-găzduirea spectacolelor de după Globurile de Aur, Premiile Oscar, Premiile Emmy, Premiile People’s Choice și Premiile Grammy.

Brendan Schaub: Premii, nominalizări

A câștigat mănușile de aur din Colorado pentru grele în 2008, Campionatul pentru inele grele Ring of Fire și Knockout of the Night.

În anul 2017, nu a fost cunoscut pentru Warm World ММА Аwаrdѕ în саtеgоrу оf 'Реrѕоnаlіtу аf the Yеаr'. În mod similar, el a avut loc în 2011 în Crăciunul САZАDОRЕЅ Теquіlа.

Brendan Schaub: valoare netă (4,5 milioane USD), venit, salariu

Valoarea netă estimată a lui Brendan Schaub este de aproximativ 4,5 milioane de dolari. Ar putea câștiga o sumă imensă de bani din cariera sa. Dar, el nu și-a dezvăluit valoarea netă exactă, salariul și alte venituri.

Brendan Schaub: Zvonuri și controverse / scandal

Nu există zvonuri și controverse despre Brendan. În mod similar, el are succes în a-și menține viața departe de zvonuri și controverse.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, dimensiunea corpului

Vorbind despre măsurătorile corpului lui Brendan Schaub, el are o înălțime de 6 picioare și 4 inci și o greutate de 108 kg. În mod similar, are părul și ochii de culoare maro.

steffiana de la cruz children

Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter

Brendan Schaub este activ pe rețelele de socializare. El are în jur de 147,8.000 de fani pe Facebook, 954 de fani pe Instagram și 731 de fani pe Twitter.

S-ar putea să vă placă, de asemenea, să citiți educația, viața timpurie, cariera, afacerile, statutul corpului și social media din Artem Lobov , Dillon Danis , Rousey rotund