Principal Biografie Brittany Wagner Bio

Brittany Wagner Bio

(Personalitate de televiziune)

Divorț

Fapte deBrittany Wagner

Numele complet:Brittany Wagner
Vârstă:43 ani 2 luni
Data nasterii: 15 noiembrie , 1977
Horoscop: Scorpionul
Locul nașterii: Clinton, Mississippi, SUA
Valoarea netă:2 milioane de dolari
Naţionalitate: american
Profesie:Personalitate de televiziune
Educaţie:Universitatea din Starkville, Mississippi
Culoarea părului: Blondă
Culoarea ochilor: Maro
Numar norocos:8
Piatra norocoasă:Granat
Culoare norocoasă:Violet
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Capricorn, Rac, Pești
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinBrittany Wagner

Ce este starea civilă a Brittany Wagner? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Divorț
Câți copii are Brittany Wagner? (Nume):Unul (Kennedy Grier)
Are Brittany Wagner o relație?:Nu
Brittany Wagner este lesbiană?:Nu

Mai multe despre relație

Brittany Wagner își trăiește în prezent viața de singurătate. Anterior, ea a fost căsătorită cu iubitul ei devenit soț, Mark White, antrenor de baschet din estul Mississippi. Cuplul s-a întâlnit prima dată când lucra în aceeași universitate și s-a îndrăgostit.

Cuplul a întâmpinat o fiică pe nume Kennedy Grier. Dar, ei nu au putut menține relația și s-au separat între ei după ce au fost împreună ani de zile. Cu toate acestea, motivul real al separării lor este încă necunoscut în fața presei. După aceea, ea nu a mai fost legată de nimeni.Inside BiographyCine este Brittany Wagner?

Brittany Wagner este o personalitate TV americană, antrenor sportiv, precum și un instructor atletic care a ajuns la faimă după ce a apărut în serialul documentar Netflix, ‘Last Chance U’.

Brittany Wagner: vârstă, părinți, frați, familie, naționalitate, etnie

S-a născut la 15 noiembrie 1977 în Clinton, Mississippi, SUA. Nu a furnizat nicio informație despre părinții, frații și copilăria ei. În afară de aceasta, a fost crescută în orașul natal Mississippi.câți ani are Carnie Wilson

Brittnay deține cetățenia americană, dar etnia ei este necunoscută.

Brittany Wagner: Educație, Școală / Universitate

A urmat liceul Clinton în 1996 și apoi s-a alăturat Universității de Stat din Mississippi din Starkville, Mississippi, unde a obținut o diplomă de licență în studii sportive în 2000. Și-a absolvit masterul în Administrarea sportului în 2004.

Brittany Wagner: Viață profesională și carieră

Și-a început cariera în 2002 în timp ce lucra la Departamentul Atletic al Universității de Stat din Jacksonville. După aceea, a acceptat o ofertă de muncă de la Universitatea din Mississippi.A lucrat continuu la instituție în următorii cinci ani. Apoi, a fost angajată ca consilier de instruire atletică și asistentă de conformitate la Colegiul Comunitar din East Mississippi.

Cu toate acestea, ea a ajuns la faimă în 2016, când a apărut în seria documentară Netflix, foarte apreciată, „Last Chance U”. Ulterior, ea și-a câștigat interviurile pe platforme precum New York Daily News, The Dan Patrick Show, The Kidd Kraddick In the Morning Show, ABC’s Nightline, The New York Times, GQ și așa mai departe.

1

S-a îndreptat spre Birmingham, Alabama, în 2017 și a început să colaboreze cu lanțul de restaurante Newk în calitate de director de marketing al acestuia.

În prezent, lucrează ca vorbitor de motivație, antrenor de viață și consilier academic atletic și, de asemenea, și-a oferit sfaturi și perspective valoroase studenților din universități și liceu.

cât de înalt este Lewis Brindley

Brittany Wagner: Premii, nominalizări

Se pare că Brittany nu a fost premiată și nominalizată pentru munca ei până în prezent.

Brittany Wagner: valoare netă (2 milioane USD), venit, salariu

Are o valoare netă estimată la aproximativ 2 milioane de dolari și a câștigat suma de bani din cariera sa profesională. Potrivit unor surse online, salariul mediu anual pentru un consilier academic variază de la 40.000 USD la 55.000 USD.

Brittany Wagner: zvonuri și controverse / scandal

Brittany nu-i place să facă rău altora și nu a fost implicată în niciun fel de zvonuri și controverse în viața sa personală și profesională.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, dimensiunea corpului

Brittany Wagner are ochii căprui și părul blond. Dar, alte informații despre înălțimea ei, mărimea pantofului, greutatea, mărimea rochiei etc. nu sunt disponibile.

Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter etc.

Brittany Wagner are aproximativ 12.000 de fani pe Facebook, aproximativ 82.000 de fani pe Instagram și aproximativ 116.000 de fani pe Twitter.

Pentru a afla mai multe despre fapte despre naștere, familie, copilărie, educație, profesie, premii, valoare netă, zvonuri, măsurători corporale și profilul social media al Courtney Love , Half Rose , și Rich Lowry , vă rugăm să faceți clic pe link.