Principal Lansare Cazul pentru învățarea codării

Cazul pentru învățarea codării

Acum câteva zile aici, pe Inc.com, Danielle Weinblatt, CEO al Take the Interview, a scris despre experiența ei de succes înființând o companie de software, chiar dacă nu poate codifica. Fiind un fondator non-tehnic a funcționat în mod clar pentru Weinblatt, dar pe web mai mulți antreprenori susțin că experiența ei este mai degrabă excepția decât regula, afirmând că fondatorii - chiar dacă sunt creierul de marketing sau de afaceri al operațiunii - ; chiar ar trebui învață să codezi .

Primul exemplu provine dintr-o postare pe Business Insider, care este intitulată provocator „ Fondatorii non-tehnici vor face întotdeauna produse Subpar care nu reușesc încet . ' În postare, Shontell relatează experiența Meetup-ului New York Tech Nate Westheimer . A început ca un antreprenor non-tehnic până când a vorbit cu fondatorul Drop.io, Sam Lessin, care a spus: „Oamenii care nu pot codifica trebuie să-și transmită viziunea către ceilalți, iar o parte din viziune se pierde inevitabil în traducere. Lessin a spus că fondatorii non-tehnici, cum ar fi el și Westheimer, eșuează încet ', potrivit lui Shontell.În ciuda vânzării Drop.io către Facebook , producând ceea ce ar putea fi văzut ca un rezultat final de succes pentru Lessin, Westheimer a luat în considerare acest sfat, relatează Shontell:Westheimer a luat cărțile și a început să învețe dezvoltarea back-end. El a fost alimentat de un produs pe care dorea să îl construiască; un sistem de gestionare a întâlnirilor online numit OHours. Doi ani mai târziu, Westheimer lucrează la un alt startup, Picturelife. În loc să fie managerul de produs așa cum a fost, Westheimer este dezvoltatorul back-end. Lucrează la Picturelife împreună cu fondatorul OMGPOP, Charles Forman și cofondatorul Threadless, Jacob Dehart.

Forman i-a spus: „Mă bucur că ați învățat să codificați, altfel nu am fi putut lucra împreună”. Forman și Dehart sunt amândoi băieți tehnici cu o mulțime de idei și talent de proiectare, a explicat Westheimer. Nu aveau nevoie de un alt tip de idee, aveau nevoie de un dezvoltator care să capete greutate.Concluzia pentru Westheimer este dacă aveți ambiții de a crea o companie bazată pe software și credeți că nu puteți sau nu ar trebui să învățați să codificați, gândiți-vă din nou. Pentru a ajuta, el oferă și el sfaturi pentru a vă ajuta să învățați să fiți dezvoltator . Și nu este singura voce pe Business Insider care ia această poziție. Cristian Castillo, cofondator al instaDM, a susținut și el că abilitățile de codificare cel puțin rudimentare sunt esențiale , deși din motive ușor diferite.

„Ceea ce pot face este să evit investitorii și să eșuez rapid și să mă mișc după cum este necesar”, a spus Castillo despre abilitățile sale de codificare de bază într-un post separat. El piratează proiecte simple de prototip, așteptându-se doar unul din zece să câștige orice fel de tracțiune și să merite rafinarea. „La un moment dat, în trecut, am încercat să merg pe calea„ ușoară ”și să angajez alte persoane pentru a face codificarea, dar produsul durează mai mult și este mai rău”, conchide Castillo.

brandon blackstock în valoare de 2020

Cine are dreptate, Weinblatt sau Castillo și Westheimer?