Principal Biografie Chonda Pierce Bio

Chonda Pierce Bio

(Comedian)

Singur

Fapte deChonda Pierce

Numele complet:Chonda Pierce
Vârstă:60 ani 10 luni
Data nasterii: 04 martie , 1960
Horoscop: peşte
Locul nașterii: Covington, Kentucky, Statele Unite
Valoarea netă:250 mii dolari
Salariu:N / A
Etnie: N / A
Naţionalitate: american
Profesie:Comedian
Numele mamei:Virginia Dean Whalen Farless
Educaţie:Universitatea de Stat Peay
Culoarea părului: Blondă
Culoarea ochilor: Albastru
Numar norocos:7
Piatra norocoasă:Acvamarin
Culoare norocoasă:Mare verde
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Rac, Scorpion
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
Momentele în care îți vine să râzi cel mai puțin sunt, de obicei, momentele în care ai nevoie să râzi cel mai mult.
O, dacă aș avea aripile unui porumbel! Aș zbura și aș fi odihnit.
Mai întâi vine pacea. Apoi bucurie. Atunci dragoste. Și în cele din urmă înțelegerea.

Statistica relației dinChonda Pierce

Ce este starea civilă Chonda Pierce? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Singur
Câți copii are Chonda Pierce? (Nume):2 (Chera Pierce Meredith, David Zachary Pierce)
Are Chonda Pierce vreo relație de relație?:Nu
Chonda Pierce este lesbiană?:Nu

Mai multe despre relație

Chonda Pierce a fost căsătorită anterior cu David Pierce. Chonda și David s-au întâlnit când amândoi aveau doi ani la liceul din Cheatham County. În timp ce Pierce lucra la Opryland, ea a avut primul ei copil, o fiică născută pe 13 februarie 1984.

Au numit-o Chera Kay după surorile târzii ale lui Pierce. Fiul ei, Zachary, s-a născut la 6 septembrie 1989. Documentarele sale care au avut premiera în 2015, au relatat pierderea mamei sale, înstrăinarea fiicei sale, moartea soțului ei și lupta ei cu depresia clinică.Inside BiographyCine este Chonda Pierce?

Chonda Pierce este un comediant american. Este cea mai premiată benzi desenate feminine din istorie a RIAA. În plus, ea a scris, de asemenea, opt cărți, inclusiv „Râzând în întuneric”.

Viața timpurie, copilăria și educația lui Chonda Pierce

Pierce s-a născut la Covington, Kentucky, pe 4 martie 1960. Mama ei Era al treilea dintre cei patru frați - un băiat și trei fete. Ambele surori au murit în timp ce era adolescentă: sora ei cea mai mare, Charlotta Kay, a fost ucisă într-un accident de mașină în vârstă de 20 de ani, iar sora ei mai mică, Cheralyn Ann, a murit de leucemie la 15 ani.În plus, tatăl ei era pastor, așa că familia ei se muta la fiecare câțiva ani. Ea și-a petrecut majoritatea anilor copilăriei în Carolina de Sud, locuind în Georgetown, Carolina de Sud, lângă Myrtle Beach. Este de naționalitate americană. Mai mult, ea nu și-a dezvăluit originea etnică.

Vorbind despre educația ei, Pierce și-a început cariera la facultate la Universitatea Nazarene Trevecca din Nashville înainte de a se transfera la Universitatea de Stat Austin Peay. În plus, a fost majoră de artă teatrală, cu vise de a deveni actriță.

Chonda Pierce: Viață profesională și carieră

Pierce și-a propus inițial să devină comediant, însă s-a trezit atrasă de scenă. A jucat rolul principal în producția de liceu „Oklahoma”. Apoi, a făcut o audiție pentru o slujbă la Opryland S.U.A., dar în primul an nu a făcut ultima reducere. Mai târziu, și-a început cariera de stand-up.Terry Kennedy skateboarder în valoare netă
1

Pierce a lansat documentarele biografice „Laughing In The Dark and Enough” pe 13 august 2016. Ulterior a fost lansat pe DVD pe 5 aprilie 2016. În plus, ea a scris o carte intitulată „Laughing In The Dark: A Comedian’s Journey Through Depression” în 2007.

Mai mult, de-a lungul carierei sale, a fost avocată pentru World Vision, Compassion International, Food for the Hungry și Feed the Children. În plus, ea este, de asemenea, co-fondator al Branches Recovery Center alături de fratele ei, dr. Mike Courtney.

Discografia lui Pierce include „Have a Girls 'Nite Out!”, „Have I Got A Story For You”, „A Piece of My Mind”, „I'm Kind of a Big Deal” și „Stand Up for Families” printre alții. Ea a lansat cărți precum ‘It's Always Darkest Before the Fun Comes Up’, ‘I Can See Myself In His Eyeballs’, ‘Roadkill on the Highway to Heaven’.

Ea este câștigătoarea Premiului pentru umor Grady Nutt de la Gospel Music Association. În plus, documentarul lui Pierce din 2015 despre viața ei, intitulat Laughing In The Dark, a câștigat premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul Internațional de Film 2016 Park City. A primit cinci nominalizări la Emmy în timpul zilei.

Chonda Pierce: salariu și valoare netă

Pierce nu și-a dezvăluit salariul actual. Cu toate acestea, în prezent are o valoare netă estimată la aproximativ 250 de mii de dolari.

Chonda Pierce: Zvonuri și controverse

Pierce a fost implicată într-o controversă după ce a făcut un comentariu spunând că Kathy Griffin și-a încheiat cariera când l-a înjurat pe Iisus. Ea a făcut parte din alte câteva controverse din cariera ei. În prezent, nu există zvonuri despre viața și cariera ei.

cati ani are max shifrin

Chonda Pierce: Măsurători ale corpului

În prezent, nu există detalii cu privire la înălțimea și greutatea lui Pierce. Culoarea părului este blondă și culoarea ochilor albastru.

Chonda Pierce: Profil Social Media

Pierce este activ pe rețelele de socializare. Are un număr imens de adepți pe site-urile de rețele sociale precum Facebook, Twitter și Instagram. Are peste 25,2.000 de adepți pe Twitter. În plus, are peste 39,8.000 de adepți pe Instagram. În mod similar, pagina ei de Facebook are mai mult de 748,6k de urmăritori.

De asemenea, citiți afacerea, salariul, valoarea netă, controversa și biografia Noah Munck , Claudia valdez , Annie Lederman , Alexei Sayle , și Denis Leary .

Referințe: (celebritynetworth.com, tennessean.com, hellochristian.com)