Principal Biografie David Henrie Bio

David Henrie Bio

(Actor, Producător, Regizor și Scenarist)

In relatie

Fapte deDavid Henrie

Numele complet:David Henrie
Vârstă:31 ani 6 luni
Data nasterii: 11 iulie , 1989
Horoscop: Cancer
Locul nașterii: Mission Viejo, California, S.U.A.
Valoarea netă:6 milioane de dolari
Salariu:N / A
Înălțime / Cât de înaltă: 6 picioare 1 inci (1,85m)
Etnie: Mixt (italian / sicilian, englez, german, elvețian-german, galez)
Naţionalitate: american
Profesie:Actor, producător, regizor și scenarist
Numele tatălui:Jim Henrie
Numele mamei:Linda Henrie
Educaţie:Școala tradițională Cheyenne
Greutate: 77 Kg
Culoarea părului: Maro inchis
Culoarea ochilor: Verde
Numar norocos:9
Piatra norocoasă:Piatra lunii
Culoare norocoasă:Argint
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Vărsător, Pești, Scorpion
Pagina / Profilul Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
Vreau să pot manipula și controla cariera mea din partea creativă
Cunoașterea procesului de gândire în construirea unei linii ajută un actor să știe cum să livreze acea linie, deoarece înțelegeți intenția din spatele scrierii
Când eram tânăr și era ziua cuiva, nu aveam bani să cumpăr cadouri drăguțe, așa că luam camera mamei și făceam o parodie de film pentru ziua de naștere a oricui. Când le arătam, ei mureau râzând. Acea reacție a fost mare pentru mine și mi-a plăcut sentimentul.

Statistica relației dinDavid Henrie

Ce este starea civilă a lui David Henrie? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): In relatie
David Henrie are vreo relație de relație?:da
David Henrie este gay?:Nu

Mai multe despre relație

Trecând spre viața sa personală, a început să se întâlnească cu Lucy Hale în 2007, care este o actriță americană. Din păcate, s-au despărțit în 2009. În prezent, el are o relație cu Elle McLemore, o actriță americană.

Inside BiographyCine este David Henrie?

David Henrie este un actor, producător, regizor și scenarist american. Este renumit pentru rolul din film Vrăjitorii din Waverly Place.David Henrie : Fapte despre naștere, familie și copilărie

David Henrie s-a născut în Mission Viejo, California, în iulie 1989. Naționalitatea sa este americană și etnia este mixtă (italiană / siciliană, engleză, germană, elvețian-germană, galeză).

Este fiul lui Linda, care este un manager de talente, și al lui James Wilson Henrie, un producător anterior în domeniul imobiliar. A fost crescut ca romano-catolic. A început să călărească biciclete murdare, skateboarding și snowboard la o vârstă fragedă și a câștigat un rol în The Pitts ca Petey Pitt în 200.câți ani are Lauren Koslow
1

Când avea doi ani, familia lui David Henrie s-a mutat în Phoenix, Arizona și au locuit acolo opt ani. David și-a petrecut copilăria în Phoenix, Arizona.

David Henrie: Istoria educației

David a urmat școala tradițională Cheyenne.

David Henrie: Viață profesională și carieră

În timpul carierei sale, a jucat în filmele Hallmark Monster Makers și Dead Hollywood Moms Society. El a comandat echipa verde / cicloni în Jocurile Disney Channel din 2008. Henrie a apărut în filmul Disney Channel Dadnapped. A avut un rol recurent în That's So Raven în 2004 până în 2007. David a avut un rol recurent în How I Met Your Mother din 2005 până în 2014 și a jucat în Wizards of Waverly Place în 2007 până în 2012.A scris specialul Meet the Werewolves și a regizat câteva scurtmetraje. Henrie a scris, de asemenea, două episoade din Wizards of Waverly Place. Va apărea în viitoarele filme Walt Before Mickey și Paul Blart: Mall Cop 2. A fost nominalizat la patru premii pentru tinerii artiști și la un premiu pentru copii. David a început să călărească biciclete murdare la 13 ani și îi place să cânte la chitară. Fratele său mai mic este actorul Lorenzo James Henrie, care a avut un rol recurent în 7th Heaven.

David Henrie: Salariu și valoare netă

Are o valoare netă de 6 milioane de dolari, dar salariul său nu este încă dezvăluit.

David Henrie: Zvonuri și controverse

Vorbind despre zvonurile și controversele acestui talentat actor David Henrie. În prezent, nu există zvonuri disperate cu privire la viața sa personală și profesională. Se pare că face cea mai bună treabă fără a face rău altora și a fost o persoană privată în viața sa, pentru care nu a fost încă în vreo controversă.

Măsurători ale corpului

David are înălțimea de 6 picioare 1 inci. Are părul brun închis și ochii verzi. Corpul său cântărește 77 kg.

Profil Social Media

David este activ pe Facebook, Instagram și Twitter. Are 2,6 milioane de adepți pe twitter, 2,5 milioane de adepți pe Instagram și peste 5,5 milioane de adepți pe Facebook.

Pentru a afla mai multe despre fapte despre naștere, familie, copilărie, educație, profesie, premii, valoare netă, zvonuri, măsurători corporale și profiluri de social media ale Connie Angland , Jared Sandler , și Adam Sandler vă rugăm să faceți clic pe link.