Principal Biografie Deborah R. Nelson-Mathers Bio

Deborah R. Nelson-Mathers Bio

(Autor)

Deborah R. Nelson-Mathers și-a scris autobiorafia. Deborah R. Nelson-Mathers este renumită ca mama lui Emenim care s-a născut când avea 17 ani.

Căsătorit

Fapte deDeborah R. Nelson-Mathers

Numele complet:Deborah R. Nelson-Mathers
Vârstă:66 ani 0 luni
Data nasterii: 06 ianuarie , 1955
Horoscop: Capricornul
Locul nașterii: UTILIZĂRI
Naţionalitate: american
Profesie:Autor
Numele tatălui:Bob Nelson
Numele mamei:Betty Hixson
Educaţie:Liceul Lancaster
Culoarea părului: Maro auriu
Culoarea ochilor: Căprui
Numar norocos:7
Piatra norocoasă:Topaz
Culoare norocoasă:Maro
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Scorpion, Fecioară, Taur
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinDeborah R. Nelson-Mathers

Ce este starea civilă a Deborei R. Nelson-Mathers? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Căsătorit
Câți copii are Deborah R. Nelson-Mathers? (Nume):Doi (Eminem, Nathan Kane Samra)
Are Deborah R. Nelson-Mathers o relație?:da
Este Deborah R. Nelson-Mathers lesbiană?:Nu
Cine este soțul Deborei R. Nelson-Mathers? (Nume):John Briggs

Mai multe despre relație

În prezent, Deborah este un căsătorit femeie. John Briggs este ultimul ei soț.

cât valorează Lara Spencer

Debbie a fost căsătorită cu Marshall Mathers II la vârsta de 15 ani și când a împlinit 17 ani a născut pe Eminem. Se știe că suferă de sindrom Munchausen prin procură și obișnuia să prefacă boala copiilor ei și să o folosească pentru a obține sprijin și simpatie.Marshall Mathers II a părăsit-o când Eminem avea doar 18 luni. Eminem a suferit traume fizice, verbale și psihologice datorită ei. Ea a strâns relațiile cu fiul ei și l-a dat în judecată pentru 10 milioane de dolari. Ea și-a micșorat fiul, susținând că managerii lui au scris versurile pentru el. A fost recăsătorită de trei ori după aceea.Berger Olsen Au Gres a fost unul dintre foștii ei soți. Este dependentă de droguri. Fostul ei iubit, Don De Marc, a spus că are un caracter irațional. Fred J. Samara este tatăl celui de-al doilea fiu al său, Nathan Kane Samra.

Inside BiographyCine este Deborah R. Nelson-Mathers?

Deborah R. Nelson-Mathers sau Debbie Mathers este o doamnă americană și mama celebrului rapper și actor Marshall Bruce Mathers III (Eminem) și a rapperului în devenire Nathan ‘Nate’ Kane Samara.

Este soacră pentru Kimberly Anne Scott și bunica lui Hailie Jade Mathers.

Deborah R. Nelson-Mathers: vârstă, părinți, frați, familie, etnie, naționalitate

Vorbind despre viața ei timpurie, s-a născut în 1955 pe 6 ianuarie. Și-a trăit viața timpurie în SUA.Părinții Deborah R. Nelson-Mathers sunt Bob Nelson (tată) și Betty Hixson (mamă). Avea o casă spartă și un tată vitreg și o mamă abuzive care obișnuiau să o agreseze fizic. Mama ei încercase să se sinucidă de multe ori.

A avut o copilărie tulburată. A avut alți 4 frați - Steven Nelson, Todd Nelson, Betty Renee și Ronnie Polkinghorn. Ronnie s-a sinucis, în timp ce Steven este un bolnav care a supraviețuit.

Todd este în închisoare sub acuzația dovedită de uciderea cumnatului său. Betty Renee lucrează ca menajeră la noul conac al lui Eminem din Clinton Township. Ea locuiește acolo împreună cu soțul ei Jack și cei trei copii.

Conform educației sale, a fost studentă la liceul Lancaster, dar nu și-a putut continua studiile din cauza familiei sale problematice. Debbie Mathers s-a căsătorit cu Marshall Bruce II când avea doar 15 ani.

Deborah R. Nelson-Mathers: Carieră, salariu, valoare netă

Debbie Mathers este mai cunoscută datorită fiului ei, rapperul iconic Eminem . De asemenea, a fost în știri pentru relațiile sale multiple cu bărbații și relațiile nesănătoase cu fiul ei. După ce primul ei soț a abandonat-o pe ea și pe Eminem când Eminem avea 18 luni, ea s-a luptat să-și câștige existența.

Ea a spus că a făcut niște slujbe smerite. Dar Eminem menționase că nu avea niciodată un loc de muncă și că erau dependenți de organizațiile de asistență socială pentru bani. Obișnuiau să facă naveta între Kansas City și Detroit, trăind deseori în colonii scăzute. Debbie ar fi acuzat în mod fals oamenii și organizațiile de unele fapte greșite și ar extrage bani din acestea.

De asemenea, obișnuia să gătească bolile false ale copiilor ei și să le folosească pentru a câștiga niște bani. Se presupune că conduce un serviciu de taxi în St. Joseph. A fost co-autor al unei cărți despre fiul ei, Eminem, My Son Marshall, My Son Eminem, în 2008. A lansat, de asemenea, un disc CD cu 3 melodii intitulat „Dear Marshall”. Într-unul dintre interviurile sale din 2008, ea menționase că suferă de cancer de sân și că se află sub îngrijirea unui medic.

Salariul și valoarea ei netă sunt necunoscute. Cu toate acestea, valoarea netă a fiului ei Eminem este de aproximativ 190 de milioane de dolari.

Deborah R. Nelson-Mathers: Rumors, Controversy / Scandal

Deborah R. Nelson-Mathers a fost o chestie fierbinte pentru mass-media. Ea a fost în știri pentru viața ei personală, relații multiple, relațiile sale înstrăinate cu fiul ei Eminem și cazurile defăimătoare pe care le-a atacat în fața unor persoane și organizații, inclusiv a fiului ei.

A fost trimisă în judecată de Neal Alpert cu o săptămână înainte de lansarea cărții sale „Fiul meu Marshall, fiul meu Eminem”. Neal a declarat că a ajutat-o ​​pe Debbie cu cartea, dar nu a primit promisiunea de 25% din profiturile din vânzări. Această carte a fost, de asemenea, primită de toți cu suspiciune față de afirmațiile ei și s-a spus că se numără printre cinci dintre cele mai controversate memorii.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, dimensiunea corpului

Mergând spre măsurătorile corpului, are culoarea părului maro auriu și ochii ei sunt alun. În afară de aceasta, nu există informații despre înălțimea, greutatea și alte măsurători ale corpului.

Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter

Deborah R. Nelson-Mathers nu este activă în niciun fel de social media Facebook, Instagram și Twitter.

De asemenea, aflați mai multe despre viața timpurie, cariera, valoarea netă, relațiile și controversele asemănătoare Anderson Paak , B-Real , J. Cole , Pitbull , și Nick Cannon .