Principal Biografie Ellie Zeiler Bio

Ellie Zeiler Bio

(Steaua Tik Tok)

Singur Sursa: Facebook

Fapte deEllie Zeiler

Numele complet:Ellie Zeiler
Vârstă:16 ani 6 luni
Data nasterii: 13 iulie , 2004
Horoscop: Cancer
Locul nașterii: San Diego, California
Valoarea netă:45.000 USD - 100.000 USD
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 4 inci (1,63m)
Etnie: Germană, americană
Naţionalitate: american
Profesie:Stea Tik tok
Numele tatălui:Rick Zeiler
Numele mamei:Sarah Zeiler
Educaţie:Liceul Del Norte
Culoarea părului: Negru
Culoarea ochilor: Maro
Numar norocos:2
Piatra norocoasă:Piatra lunii
Culoare norocoasă:Argint
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Vărsător, Pești, Scorpion
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinEllie Zeiler

Ce este starea civilă a lui Ellie Zeiler? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Singur
Are Ellie Zeiler o relație?:Nu
Ellie Zeiler este lesbiană?:Nu

Mai multe despre relație

Ellie Zeiler este singur . Încă are doar 15 ani. În prezent, este concentrată pe studii și pe conturile sale de socializare. Deocamdată, nu și-a dezvăluit niciuna dintre relațiile sale din trecut, dacă era într-una.

Inside BiographyCine este Ellie Zeiler?

Ellie Zeiler este un american personalitate social media . Este renumită în TikTok și are peste 2,4 milioane de adepți pe platforma populară de socializare.Ellie Zeiler: vârstă, părinți, frați, familie, copilărie, etnie

Ellie Zeiler s-a născut pe 13 iulie 2004, în San Diego, California, Statele Unite ale Americii. Începând cu 2020, ea vârstă are 15. Ea s-a născut în părinţi , Rick Zeiler (tatăl) și Sarah Zeiler (mama). De asemenea, are o pereche de frați gemeni, Ben și Will. Zeiler și-a petrecut zilele copilăriei în San Diego, California.

câți ani are William Macy
1

Etnia ei este germană, americană.Educație: școală / colegiu, universitate

Ellie este un elev de liceu. Ea urmează liceul Del Norte. În liceu, ea a jucat golf și baschet.

Ellie Zeiler: Valoare netă, salariu

Ellie Zeiler are o estimare valoarea netă de aproximativ 45k $ - 100k $. Nu există informații despre salariul ei. Câștigă bani prin reclame, promoții etc. din TikTok și Instagram.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, ochi, păr

Zeiler stă la a înălţime de aproximativ 5 picioare 4 inci. Nu și-a dezvăluit greutatea. În mod similar, nu există informații despre măsurătorile corpului pentru sâni, talie și șolduri.Culoarea părului este negru și are o pereche de ochi căprui.

Rachael Ray și soțul într-o relație deschisă

Ellie Zeiler: Viață profesională, carieră

Ellie Zeiler a început să posteze pe TIC-tac în martie 2020. Ea a început instantaneu să obțină o mulțime de adepți pentru aspectul ei uimitor. Mai mult, aspectul și stilul ei sunt foarte asemănătoare Charli D 'Amelio . Acest lucru a făcut-o să câștige și mai multă atenție și a început să primească o mulțime de puncte de vedere în scurt timp. În doar o lună a câștigat în jur de 2 milioane de adepți.

În aprilie 2020, Zeiler are în jur de 2,4 milioane de adepți pe Tiktok. Videoclipurile ei obțin în mod regulat peste 1,5 milioane de vizualizări. Unele dintre videoclipurile ei au traversat, de asemenea, 5 milioane de vizualizări. În total, videoclipurile ei au 49,6 milioane de aprecieri.

michaela conlin și relația tj thyne

Acuzații de copiere a lui Charli D ’Amelio

Charli D ’Amelio este una dintre cele mai mari vedete TikTok din lume. Personalitatea social media americană a acumulat peste 51,4 milioane de adepți pe platforma de partajare video și are un total de 3,4 miliarde de aprecieri în videoclipurile sale, făcând-o una dintre cele mai mari vedete TikTok din jur.

În mod uimitor, Ellie arată foarte asemănător cu ea, iar videoclipurile ei TikTok sunt, de asemenea, foarte asemănătoare cu ea. Charli chiar a comentat într-unul dintre videoclipurile sale despre cât de asemănătoare credea că arată. Ea a câștigat multă atenție și adepți pentru acest lucru. Cu toate acestea, lucrurile au început să se înrăutățească după ce fanii au început să o acuze că a copiat-o pe Amelio. Mai mult, unul dintre fanii lui Charli a postat un videoclip în Tiktok unde a acuzat-o că a făcut un cont fals al lui Charli și și-a postat fotografiile. În videoclipul viral, fanul a scris:

„Așadar, o cunoaștem pe această fată Ellie Zeiler, care a devenit virală recent pentru că arăta ca Charli D'Amelio. Ei bine, ea și-a creat un cont pe Twitter pretinzând că este Charli. Iată una dintre pozele postate de ea. Dacă te uiți la unul dintre TikToks-urile lui Ellie, ea are aceleași inele exacte. Îi plac chiar și postările ei. ”

Videoclipul a început să devină viral și Ellie a trebuit să o facă răspunde . Ea a susținut că nu are nimic de-a face cu contul și le-a spus fanilor că nu este contul ei real care cere oamenilor să nu mai acuze. În cele din urmă, s-a dovedit a avea dreptate, deoarece persoana din spatele contului a recunoscut că pagina nu are nimic de-a face cu ea. După aceea, pagina a fost ridicată.

Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter

Zeiler este activ pe site-urile de socializare. Are aproximativ 1,7k adepți pe Twitter. În mod similar, ea Instagram contul are aproximativ 95.000 de fani.

S-ar putea să vă placă să citiți biografia, cariera, valoarea netă, măsurătorile corporale, rețelele sociale și multe altele Charli D 'Amelio , Marc Gomez , Lovely Peaches (Brittany Johnson) , și altele.