Principal Biografie James Harrison Bio

James Harrison Bio

In relatie

Fapte deJames Harrison

Numele complet:James Harrison
Vârstă:42 ani 8 luni
Data nasterii: 04 mai , 1978
Horoscop: Taurul
Locul nașterii: Akron, Ohio, Statele Unite
Valoarea netă:30 de milioane de dolari
Salariu:Contract de 2.700.000 USD cu Pittsburgh Steelers
Înălțime / Cât de înaltă: 6 picioare 0 inci (1,83m)
Etnie: Afro-american
Naţionalitate: american
Greutate: 125 Kg
Culoarea părului: Negru
Culoarea ochilor: Maro inchis
Numar norocos:9
Piatra norocoasă:Smarald
Culoare norocoasă:Verde
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Fecioară, Rac, Capricorn
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
Stăteam acasă căutând un loc de muncă, un loc de muncă adevărat, nu un loc de fotbal. Renunțam la asta.

Statistica relației dinJames Harrison

Ce este starea civilă a lui James Harrison? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): In relatie
Câți copii are James Harrison? (Nume):2 (James Harrison III și Henry)
James Harrison are vreo relație de relație?:Nu
James Harrison este gay?:Nu

Mai multe despre relație

James Harrison are în prezent o relație cu Beth Tibbott. Are doi copii, James Harrison III, născut în 2007, și Henry, născut în 2009.

Nu există informații detaliate cu privire la viitorul relației.Inside BiographyCine este James Harrison?

James Harrison este un fundaș de fotbal american pentru Pittsburgh Steelers din Liga Națională de Fotbal (NFL). Anterior, a jucat fotbal la facultate la Kent State University. Ulterior, el a semnat cu Steelers ca agent liber neprelucrat în 2002.

Viața timpurie, copilăria și educația

Harrison s-a născut la Akron, Ohio pe 4 mai 1978, ca fiind cel mai mic dintre 14 copii ai lui James Sr. (un șofer de camioane chimice) și al lui Mildred. A devenit interesat de lumea fotbalului încă din anii copilăriei. Este de naționalitate americană. Mai mult, el aparține unei etnii afro-americane.cat de inalta este cecilia vega

Vorbind despre educația sa, Harrison a frecventat liceul arhiepiscop Hoban și liceul Coventry. Mai târziu, a participat la Universitatea de Stat din Kent și a mers în echipa de fotbal Kent State Golden Flashes. În plus, a devenit titular pentru ultimele trei jocuri din sezonul 1999 și a condus echipa cu 106 atacuri totale și 13 abordări pentru o pierdere.

Cariera, salariul și valoarea netă a lui James Harrison

Harrison a fost nedezvoltat în draftul NFL din 2002. În plus, a petrecut doi ani în și în afara echipei de antrenament pentru Steelers. El a fost semnat de Baltimore la sfârșitul anului 2003, apoi trimis la Rhein Fire al NFL Europe, dar în cele din urmă a fost tăiat de Ravens. De-a lungul sezonului 2004, a jucat mai ales în echipe speciale și în apărare la fundaș, cu repetiții ocazionale la sfârșitul defensivei. Ulterior a început trei jocuri din sezonul 2005.

Harrison a fost numit titular în sezonul 2007. Pe 5 noiembrie, a avut un joc deosebit luni fotbal de luni împotriva Baltimore Ravens. Mai mult, a fost ales MVP al echipei pentru sezonul 2007. În cursul anului 2008, în Steelers Week, meciul de fotbal de 4 luni de noapte împotriva Baltimore Ravens. La 5 ianuarie 2009, Harrison a fost numit Jucătorul Anului AP NFL pentru sezonul 2008. În Super Bowl XLV, Harrison a înregistrat un sac pe Aaron Rodgers, dar a pierdut cu 31-25 în fața celor de la Green Bay Packers.Harrison a semnat cu Cincinnati Bengals pe 23 aprilie 2013. Cu toate acestea, pe 13 martie 2014, el a fost eliberat de Bengals. Harrison și-a anunțat retragerea la 30 august 2014 și s-a retras oficial ca membru al Pittsburgh Steelers pe 5 septembrie 2014. Ulterior, a semnat oficial cu aceștia pe 23 septembrie 2014. La 17 februarie 2016, a anunțat că ar reveni pentru un sezon 14 cu echipa. În cele din urmă, la 1 martie 2017, Harrison a semnat o prelungire de contract de doi ani cu Steelers.

Harrison a fost desemnat Jucătorul Anului AP NFL pentru sezonul 2008, învingându-l pe premiul de la Cowboys, DeMarcus Ware. Salariul său actual este de 2.700.000 de dolari la Pittsburgh Steelers. Mai mult, are o valoare netă estimată de aproximativ 30 de milioane de dolari.

Zvonurile și controversa lui James Harrison

Harrison a devenit parte a unei controverse după ce a fost arestat în martie 2008 și a fost acuzat de simplu atac și răutate penală rezultate dintr-o altercație internă cu prietena sa, Beth Tibbott.

În plus, arestarea a câștigat unele controverse după ce echipa a eliberat receptorul larg Cedrick Wilson într-un incident similar, dar fără legătură, în același timp, dar nu l-a eliberat pe Harrison.

cat de inalt este ray toro

Mai mult, răspunsurile sale la articolul din Men’s Journal au stârnit, de asemenea, numeroase controverse, împreună cu căile sale. În prezent, nu există zvonuri despre Harrison și despre cariera sa.

Măsurătorile corpului lui James Harrison

Vorbind despre măsurarea corpului său, Harrison are o înălțime de 1,83 m. În plus, cântărește în jur de 125 kg. În plus, culoarea părului este negru, iar culoarea ochilor este maro închis.

Profilul rețelelor sociale

Harrison este activ pe rețelele de socializare. Are un număr imens de adepți pe site-urile de rețele sociale precum Facebook, Twitter și Instagram. Are peste 660 de adepți pe Twitter. În plus, are peste 1 milion de adepți pe Instagram.