Principal Biografie Jonathan Taylor Thomas Bio

Jonathan Taylor Thomas Bio

(Actor, regizor)

Jonathan Taylor este actor, actor vocal, regizor. El este o persoană privată și și-a făcut viața romantică discretă. Jonathan este în prezent singur.

Singur

Fapte deJonathan Taylor Thomas

Numele complet:Jonathan Taylor Thomas
Vârstă:39 ani 4 luni
Data nasterii: 08 septembrie , 1981
Horoscop: Fecioara
Locul nașterii: Bethlehem, Pennsylvania, S.U.A.
Valoarea netă:18 milioane de dolari
Salariu:N / A
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 5 inci (1,65m)
Etnie: (Mixt) germană, elvețian-germană, portugheză, irlandeză îndepărtată și franceză, posibil engleză
Naţionalitate: american
Profesie:Actor, Dircetor
Numele tatălui:Stephen Weiss
Numele mamei:Claudine Gonsalves
Educaţie:Liceul Preparator al Colegiului Chaminade, Universitatea Harvard, Universitatea St. Andrews
Greutate: 67 Kg
Culoarea părului: Blond natural
Culoarea ochilor: Albastru
Numar norocos:8
Piatra norocoasă:Safir
Culoare norocoasă:Verde
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Taur, Capricorn
Pagina / Profilul Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
Este dificil să aveți vreo animozitate față de cineva dacă recunoașteți că la atât de multe niveluri sunt exact la fel ca dvs.
Nu pot să vă spun câte spectacole am făcut cu dureri de cap de migrenă.
Succesul nu constă în a nu da greș niciodată, ci a crește de fiecare dată când cazi!

Statistica relației dinJonathan Taylor Thomas

Ce este starea civilă a lui Jonathan Taylor Thomas? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Singur
Jonathan Taylor Thomas are vreo relație de relație?:Nu
Jonathan Taylor Thomas este gay?:Nu

Mai multe despre relație

Jonathan Taylor este în prezent singur .

alyssa rose cimitir carz soț

Anterior, s-a întâlnit cu Scarlett Pomers.În afară de asta, nu există informații despre faptul că el se află în alte relații romantice despre care știm. Se pare că nu are nicio relație extraconjugală și nu există zvonuri despre separarea vieții de căsătorie. Fiind o celebritate, fanii săi sunt întotdeauna curioși să afle mai multe despre el.Inside Biography

Cine este Jonathan Taylor Thomas?

Jonathan Taylor Thomas este unul dintre actorii, actorii și regizorii americani. Este renumit pentru că l-a jucat pe Randy Taylor Îmbunătățirea locuinței și exprimarea tânărului Simba în filmul Disney din 1994 Regele Leu .Jonathan Taylor Thomas: Date despre naștere, familie și copilărie

Thomas s-a născut Jonathan Taylor Weiss pe 8 septembrie 1981, înBethlehem, Pennsylvania, SUA până la strămoșii elvețieni-germani, irlandezi și francezi.

Numele tatălui său este Stephen Weiss, care era manager de vânzări, iar mama sa este Claudine Gonsalves, asistentă socială. A luinumele fratelui este Joel Thomas Weiss. Părinții săi au divorțat în 1989.

1

Bunica lui se numește Helen Weiss și este nepotul unui dramaturg și actor, Jeff Weiss.Thomas a fost vegetarian pentru o mare parte din viața sa.

Jonathan Taylor Thomas: Educaţie

Jonathan Taylor Thomas a absolvit liceul pregătitor al Chaminade College, West Hills, California. Ulterior a mers la prestigioasa Universitate Harvard, dar a studiat acolo doar doi ani. Când a părăsit Harvardul, a petrecut încă un an la Universitatea St. Andrews, Scoția.

Jonathan Taylor Thomas: Profesie și carieră

Thomas și-a început cariera în 1990. A jucat rolul lui Kevin Brady, în emisiunea TV The Brady Bunch . În 1991, Thomas a apărut în cele trei episoade ale serialelor de comedie În Culoare vie . În același an, el primește șansa să distribuie serialul ABC Îmbunătățirea locuinței . Thomas, în adolescență, a rămas cu el Îmbunătățirea locuinței dar a părăsit spectacolul în 1998.

Thomas primește diferitele proiecte la începutul anului 2004, pe care a avut un rol de invitat 8 reguli simple pentru întâlnirea cu fiica mea adolescentă. Are o altă șansă ca rol de invitat într-un alt sitcom ABC, WB’s Smallville în 2002 și 2004. În 2005, a apărut în drama de detectivi a liceului UPN, Veronica Mars. A apărut pe Povestea E True Hollywood arată pe Îmbunătățirea locuinței .

A fost văzut ca invitat la finalul celui de-al doilea sezon al celui de-al treilea său sitcom ABC Supraviețuitorul , și din nou în al patrulea episod al celui de-al treilea sezon. El apare acolo cu Tim Allen, tatăl său din televiziune Îmbunătățirea locuinței . El a fost din nou văzut cu apariția sa ca oaspete jucată la al doisprezecelea episod din sezonul al patrulea Supraviețuitorul , de data aceasta ca Randy, reunindu-se cu părinții săi de la televiziune din Îmbunătățirea locuinței , Tim Allen și Patricia Richardson.

Thomas a făcut, de asemenea, diverse filme în timpul și după alergarea sa Îmbunătățirea locuinței . De asemenea, joacă rolul de actor de voce. El își oferă vocea în filmul animat Disney Regele Leu. În film, el l-a exprimat pe protagonistul Simba ca pe un pui.

A apărut și în filmele live-action Disney: Omul casei , Tom și Huck , și Voi fi acasă de Crăciun . Alte filme live-action cu Thomas sunt o adaptare a Aventurile lui Pinocchio , America sălbatică , Speedway Junky , și Mergând prin Egipt .

Jonathan Taylor Thomas: Realizări pe toată durata vieții, premii

Jonathan Taylor Thomas a primit premii precum Kids ’Choice Award pentru actorul TV preferat în 1998 pentru Home Improvement. De asemenea, primește premiul Kids ’Choice Awards Hall of Fame în 1999.

Jonathan Taylor Thomas: Salariu, valoare netă

Jonathan Taylor Thomas este unul dintre actorii de renume și câștigă bine. Valoarea sa netă este de 15 milioane de dolari în 2018. Potrivit anului 2020, valoarea netă a lui Thomas este de 18 milioane de dolari.

Veniturile sale pentru rolul său în Tom și Huck este de 600.000 de dolari.

jodi lyn o keefe and john cusack

Jonathan Taylor Thomas: Zvonuri, controverse

Odată s-a zvonit că ar fi bisexual, întrucât a jucat un rol bisexual. Dar el a șters că nu erau decât zvonurile.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, dimensiunea corpului

Jonathan are un zâmbet perlat, strălucitor, alb, cu dinți. Are ochi de culoare albastră și păr blond natural.

Thomas este înalt cu o înălțime de 5 picioare și 5 inci și cântărește 67 kg.

Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter

Jonathan Taylor Thomas este activ pe diferite rețele sociale, dar nu are mulți adepți. El este activ pe Instagram cu 2,5k, Facebook cu peste 13,7 aprecieri și Twitter cu mai mult de 1,9k adepți.

Citește și despre un cântăreț, autor, compozitor și actriță americană de muzică Gospel Martha Munizzi , Kadeem Hardison , Nolan North