Principal Biografie Joseph Gordon-Levitt Bio

Joseph Gordon-Levitt Bio

(Producător și actor)

Căsătorit

Fapte deJoseph Gordon-Levitt

Numele complet:Joseph Gordon-Levitt
Vârstă:39 ani 11 luni
Data nasterii: 17 februarie , 1981
Horoscop: Vărsător
Locul nașterii: Los Angeles, California, S.U.A.
Valoarea netă:35 de milioane de dolari
Înălțime / Cât de înaltă: 0 picioare 9 inci (0,24 m)
Etnie: Evreii askenazi
Naţionalitate: american
Profesie:Producător și actor
Numele tatălui:Dennis Levitt
Numele mamei:Jane Gordon
Educaţie:Liceul Van Nuys
Greutate: 70 Kg
Culoarea părului: Maro inchis
Culoarea ochilor: Maro inchis
Numar norocos:1
Piatra norocoasă:Ametist
Culoare norocoasă:Turcoaz
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Vărsător, Gemeni, Săgetător
Pagina / Profilul Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
Hollywood-ul are ideea că filmele trebuie să fie prost. Dar mai ales filmele pentru sau despre adolescenți trebuie să fie cu adevărat stupide!
Deși nu sunt o celebritate, este un concept atât de ciudat, încât societatea ne-a pregătit. Astronauții și profesorii sunt mult mai uimitori decât actorii
Nu dau vina pe oameni pentru că nu vor să mă pună în filmele lor sau orice altceva. Înțeleg dacă publicul lor a avut o asociere cu mine.

Statistica relației dinJoseph Gordon-Levitt

Ce este starea civilă a lui Joseph Gordon-Levitt? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Căsătorit
Când s-a căsătorit Joseph Gordon-Levitt? (data căsătoriei): 20 decembrie , 2014
Câți copii are Joseph Gordon-Levitt? (Nume):unu
Joseph Gordon-Levitt are vreo relație de relație?:Nu
Joseph Gordon-Levitt este gay?:Nu
Cine este soția lui Joseph Gordon-Levitt? (Nume): Vizualizați comparația cuplului
Tasha McCauley

Mai multe despre relație

Iosif este căsătorit de acum. Este căsătorit cu femeia de afaceri, Tasha McCauley. Cuplul a legat nodul pe 20 decembrie 2014. Au un copil împreună și locuiesc fericit în Los Angeles.

Înainte de aceasta, Iosif a avut relații multiple. El a avut relații cu Meighan Bennett, Devon Aoki, Alexandra Nicole Hulme, Meagan Good, Julia Stiles și Larisa Oleynik între 1998 și 2013.Inside BiographyCine este Joseph Gordon-Levitt?

Joseph Gordon-Levitt, născut în California, este producător și actor. Mai mult, el este și director și proprietar al unei companii de producție. Este activ în această industrie din 1988.

În prezent, el este o figură proeminentă care joacă în filme precum „500 de zile de vară”, „50/50”, „Incepție”, „The Dark Knight Rises” și altele. În plus, este renumit pentru rolul din filmul din 1999, „10 lucruri pe care le urăsc despre tine”. Portretizarea lui Arthur în filmul „Inception” este apreciată de toți.Joseph Gordon-Levitt : Fapte despre naștere, familie și copilărie

Joseph s-a născut în orașul Los Angeles din statul California la 17 februarie 1981. Are naționalitate americană, iar etnia este evreiască Ashkenazi.

Numele său de naștere este Joseph Leonard Gordon-Levitt. S-a născut din părinți, Dennis Levitt și Jane Gordon. Dennis a lucrat ca director de știri pentru postul de radio; KPFK-FM. Jane Gordon era politician. A crescut într-o familie cu credință evreiască.

Joseph Gordon-Levitt : Istoria educației

Conform educației sale, a urmat liceul Van Nuys. A absolvit acolo în 1999. Ulterior, s-a înscris la Columbia University în 2000. A studiat acolo istorie, literatură și poezie franceză.Joseph Gordon-Levitt: Viață profesională și carieră

Joseph și-a început cariera de actorie la televizor la o vârstă fragedă de 7 ani. În 1988, a apărut într-un film TV, „Stranger in My Land”. A jucat un rol minor. În același an a jucat și rolul lui Dougie în 2 episoade din serialele TV, „Family Ties”. Ulterior, în 1991, a interpretat rolul lui Daniel Collins în serialele TV, „Dark Shadows”.

A muncit din greu la orice alt proiect. În cele din urmă, în 1996, a câștigat rolul principal al lui Tommy Solomon în serialele TV, „3rd Rock from the Sun”. El a interpretat acel rol în 131 de episoade din 1996 până în 2001. Până în prezent, a apărut și în seriale TV precum „The Power That Be”, „Roseanne” și altele.

cu cine era șofer minnie căsătorit

Joseph este, de asemenea, producător și deține propria companie de producție numită „HitRecord”. A găzduit emisiunea „HitRecord la TV” din 2014 până în 2015. De asemenea, a lucrat ca producător executiv pentru „Looper” și „HitRecord la TV”.

Spre deosebire de televiziune, a debutat în film în „Beethoven” în 1992. El a interpretat cel mai iubit personaj al lui Cameron James în film, „10 lucruri pe care le urăsc în 1999”. După aceea, în 2009, a jucat Tom Hansen în film, „500 de zile de vară”. În plus, a jucat în filme de succes precum „50/50”, „Inception”, „The Dark Knight Rises”, „Premium Rush”, „Looper” și altele.

Mai mult, el a scris, a regizat și a apărut într-un film de comedie romantică, „Don Jon”. Recentul său film lansat în 2016 a fost numit „Snowden”.

Joseph Gordon-Levitt : Salariul și valoarea netă

În prezent, câștigă un salariu uriaș. În consecință, el a colectat o valoare netă de aproximativ 35 de milioane de dolari.

Joseph Gordon-Levitt: Zvonuri și controverse

Se zvonea că Iosif s-ar fi întâlnit Phoebe Tonkin în 2012 și Evan Rachel Wood în 2008. În prezent, nu există zvonuri care să înconjoare viața sa personală și profesională.

A existat controversă când Iosif și Emily Blunt a avut o dezbatere pe tema „femeile sunt amuzante”. Dar problema a fost când a dat o declarație „Cele mai frumoase fete nu sunt amuzante”.

Joseph Gordon-Levitt: Măsurători ale corpului

Joseph stă la înălțimea de 5 picioare 9,5 inci. Corpul său cântărește 70 kg. Are părul brun închis și o pereche de ochi căprui închis.

Joseph Gordon-Levitt: Profil social media

Joseph este activ pe Facebook, Instagram și Twitter. Are 4,1 milioane de adepți pe Twitter, 1,1 milioane de adepți pe Instagram și peste 5,84 milioane de adepți pe Facebook.

Aflați, de asemenea, mai multe despre faptele despre naștere, educație, carieră, valoare netă, zvonuri, înălțime, rețele sociale de diferite personalități, cum ar fi Bill Pentland , Antonio Banderas , Andrew Dice Clay , și Peter Andre .