Kane Brown Bio

(Cântăreț compozitor)

Kane Brown este un cântăreț și compozitor american. El a intrat pentru prima dată în atenția publicului prin intermediul rețelelor sociale. El a lansat primul său EP, intitulat Closer, în iunie 2015.

Căsătorit

Fapte deKane Brown

Numele complet:Kane Brown
Vârstă:27 ani 2 luni
Data nasterii: 21 octombrie , 1993
Horoscop: Balanță
Locul nașterii: Chattanooga, Tennessee, SUA
Valoarea netă:6 milioane de dolari
Salariu:N / A
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 10 inci (1,78m)
Etnie: Engleză
Naţionalitate: american
Profesie:Cântăreț compozitor
Numele tatălui:N / A
Numele mamei:Tabatha Brown
Educaţie:Liceul Red Bank
Greutate: 78 Kg
Culoarea părului: Maro
Culoarea ochilor: Verde
Numar norocos:4
Piatra norocoasă:Peridot
Culoare norocoasă:Albastru
Cel mai bun meci pentru căsătorie:zodia Gemeni
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
Simt că îi am pe cei dragi, dar am și mulți urăși
Nu mă interesează să schimb cine sunt pentru a se potrivi ideii altcuiva despre cum ar trebui să fie sau să arate o categorie
Întotdeauna spun că rămâneți pozitiv. Dacă te apuci vreodată de tine, încearcă să găsești ceva care să elimine acel negativ. Găsiți întotdeauna acea zonă pozitivă.

Statistica relației dinKane Brown

Ce este starea civilă a lui Kane Brown? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Căsătorit
Când s-a căsătorit Kane Brown? (data căsătoriei): 12 octombrie , 2018
Câți copii are Kane Brown? (Nume):One (Kingsley Rose Brown)
Are Kane Brown o relație?:Nu
Kane Brown este gay?:Nu
Cine este soția lui Kane Brown? (Nume):Katelyn Jae

Mai multe despre relație

Kane Brown s-a căsătorit Katelyn Jae pe 12 octombrie 2018. Logodna lor a fost anunțată în aprilie 2017. Acest cuplu este binecuvântat cu un copil. Fiica lor, Kingsley Rose Brown, s-a născut în septembrie 2020 .

Au anunțat știrile despre sarcină pe 15 aprilie 2019. Ei duc o viață fericită împreună în Nashville, Tennessee.Inside Biographycine este sotia lui Nick Groff
 • 4Kane Brown: Salariu și valoare netă
 • 5Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, dimensiunea corpului
 • 6Rețele sociale
 • Cine este Kane Brown?

  Kane Brown este un cântăreț și compozitor american de muzică country. În mod similar, Kane Brown a lansat și primul său EP, intitulat Closer, în iunie 2015. La fel, noul său single, „Used to Love You Sober”, a fost lansat în octombrie 2015.

  După aceea, el a semnat și cu RCA Nashville la începutul anului 2016, piesa propriu-zisă a fost inclusă în EP-ul său Capitolul 1, care a fost lansat în martie 2016.  Pe lângă asta, a lansat și primul său album de lung metraj, intitulat Kane Brown, pe 2 decembrie 2016.

  Kane Brown: vârstă, părinți, frați, etnie, naționalitate

  Kane era născut în Northwest Georgia, Chattanooga, Tennessee, în Statele Unite la 21 octombrie 1993. Mama sa se numește Tabatha Brown, dar numele tatălui său este necunoscut.

  este linus tech tips casatorit

  Numele său de naștere este Kane Allen Brown. Are un frate și anume, Heidi Swafford.  El aparține naționalității americane și etniei engleze. Semnul său de naștere este Balanță.

  Vorbind despre educația sa, în primul rând, a urmat liceul Red Bank. Apoi, a urmat liceul Lakeview-Fort Oglethorpe. După aceea, a urmat liceul Soddy-Daisy.

  Kane Brown: Carieră profesională

  Vorbind despre profesia sa, a audiat atât pentru „American Idol”, cât și pentru „X-Factor” în 2013 și a fost selectat în acesta din urmă. Din păcate, după ce a renunțat la „X-Factor”, a început să-și posteze copertele de single-uri populare online.

  1

  În timp ce videoclipurile sale includeau coperte de melodii de genul Brantley Gilbert , Billy Currington, Alan Jackso și Lee Brice. În timp ce coperta sa din „Check Yes or No” a lui George Strait a devenit virală, iar popularitatea sa online a atins noi culmi.

  La fel, după ce a devenit o senzație de muzică online, Kane Brown a făcut, de asemenea, pasul următor lansând primul său EP, intitulat „Closer”, pe 2 iunie 2015. Celelalte single-uri pe care le-a lansat în această perioadă au fost „Last Minute Late Night” și „I Love That I Hate You.” Prin urmare, și-a lansat EP-ul „Capitolul 1”.

  erica dixon data nașterii

  Realizări și premii

  Vorbind despre realizările și premiile sale din viață, a câștigat CMT Music Awards pentru Colaborative Video of the Year pentru „What Ifs”. La fel, a câștigat premiile American Music Awards pentru artistul preferat pentru bărbați de la țară.

  În mod similar, a câștigat American Music Awards pentru albumul de țară preferat pentru Kane Brown. Apoi, a câștigat American Music Awards pentru melodia country preferată pentru „Heaven”.

  Kane Brown: Salariu și valoare netă

  Nu există informații despre salariul său. Valoarea sa netă este de aproximativ 6 milioane de dolari.

  Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, dimensiunea corpului

  Când vorbește despre măsurătorile corpului, Kane Brown are un înălţime de 6 picioare 1 inch. În plus, el cântărește 78 kg. Mai mult, dimensiunile pieptului, taliei și bicepsului sunt de 44-34-13 inci.

  Culoarea părului este brun și culoarea ochilor este verde.

  Rețele sociale

  Kane are 1,57 milioane de adepți pe Twitter. Mai mult, Instagram-ul său are aproximativ 2 milioane de adepți, iar Facebook are peste 1,1 milioane de adepți.

  De asemenea, citiți despre Linda Davis , Carly Pearce , și Lauren Alaina .