Principal Biografie Kim Soo Hyun Bio

Kim Soo Hyun Bio

(Actor)

Kin Soo Hyun este un actor sud-coreean și este cunoscut mai ales pentru rolurile sale în dramele de televiziune ‘Dream High’ din 2011.

Singur

Fapte deKim soo hyun

Numele complet:Kim soo hyun
Vârstă:32 ani 11 luni
Data nasterii: 16 februarie , 1988
Horoscop: Vărsător
Locul nașterii: Seul, Coreea de Sud
Valoarea netă:Aproximativ 1,2 miliarde de dolari
Salariu:83900 USD per episod
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 11 inci (1,80m)
Naţionalitate: Sud corean
Profesie:Actor
Numele tatălui:Kim Chung-hoon
Educaţie:Universitatea Chung-Ang
Greutate: 65 Kg
Culoarea părului: Negru
Culoarea ochilor: Negru
Numar norocos:9
Piatra norocoasă:Ametist
Culoare norocoasă:Turcoaz
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Vărsător, Gemeni, Săgetător
Pagina / Profilul Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
Lucrul pe care l-am făcut cel mai bine în această lume este să-l nasc pe Saet Byul. Nu-mi pot imagina lumea fără ea
Te rog, lasă-ți furia și trimite-mi înapoi Saet Byul. Ea este totul pentru mine
Copilul meu nu a făcut nimic rău în afară de faptul că s-a născut dintr-o mamă ca mine.

Statistica relației dinKim soo hyun

Ce este starea civilă Kim Soo Hyun? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Singur
Are Kim Soo Hyun o relație?:Nu
Este Kim Soo Hyun gay?:Nu

Mai multe despre relație

Kim Soo Hyun își trăiește în prezent viața de singurătate. A fost raportat că se întâlnește cu fostul membru al Wonder Girls, Ahn So Hee. Au existat știri despre căsătoria lor în februarie 2017, iar fanii săi au șocat. Dar, s-a confirmat că este un fals.

unde este acum Veronica Montelongo

Inside BiographyCine este Kim Soo Hyun?

Kin Soo Hyun este un actor sud-coreean și este cunoscut mai ales pentru rolurile sale în dramele de televiziune „Dream High” în 2011, „Moon Embracing the Sun” în 2012, „My Love from the Star” în 2013 și „The Producers” în 2015 .De asemenea, este renumită în rolurile sale din filme precum „Hoții” în 2012, „Secret, Greatly” în 2013 și „Real” în 2017.

Vârstă, părinți, frați, familie

S-a născut la 16 februarie 1988, în Seul, Coreea de Sud. În prezent are 30 de ani și semnul său de naștere este Vărsător. Numele tatălui său este Kim Chung-hoon, care a fost solistul trupei din anii '80 „Șapte delfini”.El a fost încurajat să urmeze cursuri de actorie în anii de liceu și a vrut să-l ajute să-și depășească personalitatea introvertită. Are o sora vitregă paternă pe nume Kim Ju-na și ea este cântăreață. El deține cetățenia sud-coreeană, dar etnia sa este necunoscută.

Kim Soo Hyun: Educație, Școală / Universitate

A urmat cursurile Universității Chung-Ang și a studiat la Departamentul de Film și Teatru în 2009.

Kim Soo Hyun: Viață profesională și carieră

Kin și-a debutat cariera în televiziune cu un rol secundar în serialul de familie „Kimchi Cheese Smile” în 2007 și a jucat un rol principal în drama pentru tineri a lui KBS, „Jungle Fish” în 2008, iar drama a primit premiul Peabody împreună cu multe premii.1

A apărut ca gazdă în spectacolul de varietăți pe bază de alimente, „Delicious Quiz” și și-a făcut apariția și în scurtmetrajul Cherry Blossom. Kin a acționat în „Worst Friends” în 2009, iar filmul a primit premiul pentru Cel mai bun film în drama socială.

A devenit mai faimos după rolul său din ‘Will It Snow for Christmas?

Kin a jucat în drama muzicală pentru adolescenți, „Dream High” în 2011 și a studiat cântecul și dansul timp de trei luni la JYP Entertainment. El și-a înregistrat solo „Dreaming” și piesa principală a „Dream High”.

are Charles Krauthammer copii

El și-a sporit popularitatea după ce a jucat în rolul tânărului rege Lee Hwon în drama de epocă „Moon Embracing the Sun” și a stabilit un nou record în aprobările produselor pentru că a fost fața a 17 produse simultan.

Kin a debutat pe marele ecran în filmul „The Thieves”, în care filmul a devenit al doilea film cu cea mai mare încasare din industria cinematografică coreeană.

A jucat în serialele fantastice SBS „Dragostea mea de la stea” din 2013 până la începutul anului 2014 și și-a lansat cele două single-uri pentru coloana sonoră a dramei intitulată „În fața casei tale” și „Promisiunea”. La ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de vară din 2014 pentru tineret, a cântat piesa oficială „Light up the Future” la Nanjing, China.

A jucat în drama varietății KBS „The Producers” în 2015, scrisă de Park Ji-Eun, iar drama a primit ratinguri pe plan intern și a fost vândută pe plan internațional. Și-a făcut apariția în filmul de acțiune-negru ‘Real’, care a avut premiera în iunie 2017.

Kim Soo Hyun: Premii, nominalizări

A fost distins cu Actorul Coreean al Anului în 2014. A fost distins cu Premiul pentru cel mai bun actor nou la SBS Drama Awards pentru interpretarea sa în filmul „Giant” și a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor TV la Baeksnag Arts Awards 2012.

Kim Soo Hyun: Valoare netă (1,2 miliarde de dolari), venit, salariu (83900 de dolari pe episod)

Valoarea sa netă estimată este de aproximativ 1,2 miliarde de dolari, iar principala sa sursă de câștig este din cariera sa profesională. El câștigă un salariu de 83900 de dolari pe episod din drama sa.

Kim Soo Hyun: Zvonuri și controverse / scandal

Se zvonea că se întâlnește cu NANA, Yoona și Suzy, dar zvonurile au devenit false după ceva timp.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, dimensiunea corpului

Are o înălțime de 5 ft 11 inci și cântărește 65 kg. Are ochi negri și ochi negri. Alte informații despre mărimea rochiei sale, mărimea pantofilor etc. nu sunt disponibile.

Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter etc.

Are aproximativ 2,9 milioane de adepți pe Instagram și aproximativ 459,2.000 de adepți pe Facebook și aproximativ 73,1k adepți pe adepții săi de pe Twitter.

cu cine este jc chasez căsătorit

Pentru a afla mai multe despre fapte despre naștere, familie, copilărie, educație, profesie, premii, valoare netă, zvonuri, măsurători corporale și profiluri de social media ale Adam West , Rodger Bumpass , Andersen Gabrych, vă rugăm să faceți clic pe link.