Principal Biografie Lynette Nusbacher Bio

Lynette Nusbacher Bio

(Expert militar, autor, istoric)

Expert militar american, autor și istoric cunoscut în mare parte ca Dr. Aryeh Nusbacher pe History Channel.

Căsătorit

Fapte deLynette Nusbacher

Numele complet:Lynette Nusbacher
Vârstă:54 ani 1 lună
Data nasterii: 17 decembrie , 1966
Horoscop: Săgetător
Locul nașterii: New York, SUA
Valoarea netă:1,25 milioane dolari
Salariu:N / A
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 6 inci (1,68 m)
Etnie: caucazian
Naţionalitate: american
Profesie:Expert militar, autor, istoric
Numele tatălui:Waine Maines
Numele mamei:Kelly Maines
Educaţie:Dphil în istoria modernă
Greutate: 60 Kg
Culoarea părului: Negru
Culoarea ochilor: Maro inchis
Mărime talie:28 inch
Marimea sutienului:34 inch
Măsura șoldului:35 inch
Numar norocos:2
Piatra norocoasă:Turcoaz
Culoare norocoasă:portocale
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Leu, Vărsător
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
„Cum este posibil ca„ Lumea Liberă ”să se alăture pentru a învinge Germania și rezultatul este pierderea libertății? De bază, libertate pentru voi evreii, pierderea libertății pentru noi „albii răi”. Unele referințe la acest „lucru” ne oferă o idee despre sursele care defăimează Germania în zilele noastre și ne spun ce să credem. ”

Statistica relației dinLynette Nusbacher

Ce este starea civilă a Lynette Nusbacher? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Căsătorit
Când s-a căsătorit Lynette Nusbacher? (data căsătoriei): 07 iunie , 1998
Câți copii are Lynette Nusbacher? (Nume):Două
Lynette Nusbacher are vreo relație de relație?:Nu
Lynette Nusbacher este lesbiană?:da
Cine este soțul lui Lynette Nusbacher? (Nume): Vizualizați comparația cuplului
Melanie Bright

Mai multe despre relație

Lynette Nusbacher este căsătorită cu Melanie Bright din 1998 și au născut gemeni. Soțul ei o sprijină în orice situație și nu a fost afectată de munca și pasiunea sa datorită transformării de gen. Există informații că locuiesc încă împreună în Surrey, Anglia.

Inside BiographyCine este Lynette Nusbacher?

Lynette Nusbacher, al cărei nume complet este Aryeh Judah Schoen Nusbacher este un expert militar american, autor și istoric. Ea este transgender și și-a transferat corpul de la bărbat la femeie și îi inspiră pe oameni să fie mândri de identitatea lor. În realitate, oamenii au văzut-o drept Dr. Aryeh Nusbacher pe History Channel.Lynette Nusbacher: vârstă, sex, preferate

Lynette Nusbacher s-a născut la 17 decembrie 1966 la New York, SUA. Semnul ei zodiacal este Săgetător. Ea este Transgender-Femeie. Ea aparține naționalității americane și etniei caucaziene.

Andy Bassich și Kate Rorke

Numele tatălui ei este Wayne Maines, iar mama ei este Kelly Maines. Ea aparține unei familii creștine. Nu există informații despre fratele ei. Destinația ei de vacanță este Londra, culoarea ei preferată este roz, mâncarea ei preferată este Sea Food și îi place să facă cumpărături și să călătorească.Lynette Nusbacher: Educație, Școală / Universitate

Lynette Nusbacher a absolvit licența (Economie și istorie) de la Universitatea din Toronto în 1988 și masteratul în studii de război de la Royal Military College în 1994, unde a dobândit cunoștințe complete de informații și management. A obținut DPhil în istoria modernă de la Universitatea din Oxford.

Sharina Hudson și Kevin Hunter

De asemenea, a participat la Școala Națională de Guvern și la Școala de Management a Universității Cranfield-Cranfield pentru scurte programe de conducere organizațională.

Lynette Nusbacher: Viață profesională și carieră

A lucrat ca administrator la Universitatea din Toronto în perioada 1988-1994 și s-a alăturat ofițerului logistic la Forțele Armate canadiene până în 2000. A lucrat ca lector superior la Academia Militară Regală din 1999 până în 2013 și a lucrat și ca lector invitat la Universitatea din Reading din 2006-2012.1

În perioada 2003-2005, ea a apărut la Time Commanders TV ca expertă în istorie militară în toate episoadele seriei. A devenit faimoasă după ce a creat un blog numit „Nusbacher Associates” în 2011, în care îi îndrumă pe oameni să exploreze tehnologia cibernetică și noile oportunități în tehnologie.

Lynette Nusbacher conduce Devil’s Advocacy, care se concentrează pe studiul strategiilor alternative, echipamentului soldaților, strategiilor de război și multe altele.

Ea a publicat o carte „1314: Bannockburn, The Battle Of Bannockburn” în care au fost explicate detaliile războiului scoțian și „War and Conflict” în 2002, în care au fost discutate studii de caz din viața reală. De asemenea, a publicat online prin intermediul The Times of Israel. Secțiunea ei de blog conține articole despre Acts of War, UNRWA, refugiații din Alep și multe alte subiecte.

Lynette Nusbacher: Net Worth (1,25 milioane dolari)

Se estimează că are o valoare netă de aproximativ 1,25 milioane USD, iar sursele sale majore de câștig provin din profesia de profesor și din blogurile sale.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, dimensiunea corpului

Lynette are o înălțime de 5 ft 6 inci și cântărește 60 kg. Are ochi căprui închis și păr negru. Dimensiunea pantofului este de 6 (SUA), dimensiunea sutienului este 33B. Mărimea taliei, sânului și șoldului este de 28-34-35 inci. De fapt, s-a născut bărbat și și-a schimbat sexul în femeie în 2007. S-a transformat din Aryeh în Lynette.

Facebook, Twitter

Lynette Nusbacher are în jur de 3,9.000 de fani pe Facebook, aproximativ 4,1k de fani pe Twitter și aprox.

Pentru a afla mai multe despre viața timpurie, educație, profesie, valoarea netă, premii, profilul social media, măsurarea corpului Doug Stanhope , Kevin Hunter și Tony Dokoupil , vă rugăm să faceți clic pe link.

cati ani are betania bucuria lenz