Principal Biografie Marla Maples Bio

Marla Maples Bio

(Actriță, vedetă Reality TV)

Divorț Sursa: Biografie

Fapte deMarla Maples

Numele complet:Marla Maples
Vârstă:57 ani 2 luni
Data nasterii: 27 octombrie , 1963
Horoscop: Scorpionul
Locul nașterii: Cohutta, Georgia
Valoarea netă:10 milioane de dolari
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 8 inci (1,73 m)
Etnie: caucazian
Naţionalitate: american
Profesie:Actriță, vedetă Reality TV
Numele tatălui:Stanley Edward Maples
Numele mamei:Laura Ann Lockleat
Educaţie:Liceul Northwest Whitfield
Greutate: 59 Kg
Culoarea părului: Blondă
Culoarea ochilor: Albastru
Mărime talie:24 inch
Marimea sutienului:35 inch
Măsura șoldului:35 inch
Numar norocos:1
Piatra norocoasă:Granat
Culoare norocoasă:Violet
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Capricorn, Rac, Pești
Pagina / Profilul Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinMarla Maples

Ce este starea civilă Marla Maples? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Divorț
Câți copii are Marla Maples? (Nume):Una (Tiffany Ariana Trump)
Are Marla Maples o relație de relație?:Nu
Marla Maples este lesbiană?:Nu

Mai multe despre relație

Marla Maples este în prezent singur. Ea a fost anterior căsătorit către președintele SUA Donald Trump . Cuplul a început să se întâlnească când Trump era încă căsătorit cu prima sa soție, Ivana.

Cuplul s-a cunoscut pentru prima dată în 1989 și a avut o relație mediatizată. Cuplul a făcut titluri în New York Post de mai multe ori. Maples a spus că a avut „cel mai bun sex pe care l-am avut vreodată” cu politicianul. Din relația lor, cuplul a avut o fiică pe nume Tiffany Ariana Trump care s-a născut pe 13 octombrie 1993. La mai puțin de o lună mai târziu, Trump i-a propus-o pe 7 decembrie 1993.După aproximativ două săptămâni, cuplul a schimbat jurămintele de nuntă pe 20 decembrie 1993, la Hotelul Plaza din New York, într-o ceremonie măreață la care au participat 1.000 de invitați. Maples ar fi avut relații cu bodyguardul ei și, de asemenea, cu un musican în timpul căsătoriei lor. Cuplul s-a separat în mai 1997 și a divorțat oficial pe 8 iunie 1999.În 2008, a fost întâlnire Alec Baldwin dar cuplul s-a separat după ceva timp.

cât de înaltă este norah o'donnell

Inside Biography • 8Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter
 • Cine este Marla Maples?

  Marla Maples este o actriță americană și o personalitate TV de realitate. Este cunoscută cel mai bine ca a doua soție a președintelui american Donald Trump.

  Marla Maples: vârstă, părinți, frați, familie, copilărie, etnie

  Marla Maples s-a născut la Cohutta, Georgia, Statele Unite, la 27 octombrie 1963. Începând din 2020, vârsta ei este de 56 de ani. S-a născut din părinții Stanley Edward Maples (tată) și Laura Ann Lockleat (mama). Mama ei a fost casnică și model, în timp ce tatăl ei a lucrat ca dezvoltator imobiliar și ca imitator al Elvis. Mama ei Laura a murit în 2014.

  Maples a fost diagnosticată cu boala Lyme când era adolescentă. În copilărie, îi plăcea să joace baschet. Etnia ei este caucaziană.  Educație: școală / colegiu, universitate

  Maples este o femeie bine educată. Vorbind despre educația ei, a mers la liceul Northwest Whitfield din Tunnel Hill, Georgia. În timpul liceului, ea a jucat baschet, a fost secretară de clasă și a devenit regina de acasă în anii 1980–1981 în anul de liceu superior.

  Marla Maples: Viață profesională, carieră

  Marla Maples și-a început cariera participând la concursuri de frumusețe. În 1983, ea a câștigat titlul de „Miss Resaca Beach Poster Girl”. Câțiva ani mai târziu, ea a câștigat titlul „Miss Hawaiian Tropic”.

  După ce a apărut ca cronometru invitat special la WWF WrestleMania VII în 1991 în meciul dintre Sgt. Slaughter și Hulk Hogan, a apărut și în Designing Women. Ea a găzduit concursul Miss Univers din 1996 și 1997 și concursul Miss SUA din 1997.

  Pe 8 martie 2016, Maples Dancing with the Stars a anunțat-o ca una dintre vedetele care vor concura în sezonul 22 al reality show-ului în parteneriat cu dansatorul profesionist Tony Dovolani. Au terminat pe locul 10.

  ta-rel marie runnels

  Maple a lucrat în mai multe filme, printre care „Switching Lanes”, „Happiness”, „Black and White”, „Richie Rich's Christmas Wish”, „Loving Annabelle”, „A Christmas Too Many”, „Something Wilder”, „A Sight for Sore Eyes ”,„ For Bogher or Poor's ”și„ Two of Hearts ”.

  De asemenea, a jucat în spectacole precum „Spin City”, „The Fresh Prince of Bel-Air”, „The Nanny” și „Oprah: Where Are They Now”.

  Maples a lucrat și la radio. Ea a găzduit propriul său talk-show, Trezirea cu Marla, cu invitați, inclusiv autori, medici naturisti și astrologi. Ea și-a lansat albumul de debut, „The Endless” în august 2013.

  Cât costă valoarea netă a Marla Maples?

  Marla Maples are o valoare netă estimată de aproximativ 10 milioane de dolari. Fostul ei soț, Donald Trump, valorează peste 2,1 miliarde de dolari.

  Măsurători ale corpului: înălțime, greutate

  Arțari se află la o înălțime de aproximativ 5 picioare 8 inci. Cântărește în jur de 59 kg. Măsurătorile corpului pentru sâni, talie și șolduri sunt de 35-24-35 inci. Are părul blond și o pereche de ochi albaștri.

  Zvonuri și controverse

  Afaceri presupuse

  Poliția l-a prins pe Maples și pe bodyguardul ei, Spencer Wagner, în timpul unui suspect suspect pe o plajă din Florida, când era căsătorită cu Donald Trump. Garda de corp a negat că ar fi avut o aventură, în ciuda zvonurilor care circulă în toată mass-media. Trump l-a concediat și mai târziu s-au separat.

  Mai mult, au existat zvonuri că ar fi legat-o de cântărețul Michael Bolton, potrivit rapoartelor cuprinse într-un dosar FBI.

  Problema este detaliată într-un FBI fişier care a prezentat rapoarte despre o serie de incidente la Turnul Trump de-a lungul anilor. Chuck Jones a mărturisit în fața instanței că „l-a cumpărat pe cântărețul Michael Bolton înapoi în camera ei după plecarea lui Trump pentru o călătorie pe Coasta de Vest”. În 1999, Jones a fost pentru furtul de fotografii nud ale arțarilor, pe lângă zeci de pantofi.

  Încălcarea regulilor în timpul pandemiei de coronavirus

  Marla Maples a încălcat regula distanțării sociale pentru a-și întâlni fiica în timp ce lumea se confrunta cu o pandemie. Într-o postare pe Instagram, ea a spus că este „recunoscătoare” pentru a fi din nou cu familia - și pentru a zbura și a sugerat că izolarea o cântărea.

  Ea a postat un selfie pe un scaun al companiei aeriene purtând o mască cu legenda;

  „Aleg dragostea ... nu aleg frica ... Voi merge (și voi zbura ???? ????) în încredere, credință, pace și știință”, a scris ea. „Dacă Dumnezeu este pentru noi, cine poate fi împotriva noastră ... nimeni ????”

  Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au avertizat că zborul ca și alte forme de călătorie prezintă riscul de a contracta sau de a răspândi fără să știe acest virus. Mulți oameni, inclusiv adepții ei, au criticat-o pentru că călătoresc cu astfel de riscuri.

  cati ani are Shay Mooney

  Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter

  Marla Maples este activă pe site-urile de socializare. Ea are în jur de 21,7k adepți pe Facebook și aproximativ 25,7k adepți pe Twitter. În mod similar, pe Instagram, are aproximativ 109.000 de adepți.

  S-ar putea să vă placă să citiți biografia, cariera, valoarea netă, măsurătorile corporale și multe altele Emma Stone , Virginia Donald , Elizabeth MacDonald , etc.