Principal Biografie Matthew Gray Gubler Bio

Matthew Gray Gubler Bio

(Actor, cineast, model de modă, pictor)

Singur

Fapte deMatthew Gray Gubler

Numele complet:Matthew Gray Gubler
Vârstă:51 ani 0 luni
Data nasterii: 01 ianuarie , 1970
Horoscop: Capricornul
Locul nașterii: Las Vegas, Nevada, Statele Unite
Valoarea netă:1,2 milioane de dolari
Salariu:N / A
Înălțime / Cât de înaltă: 6 picioare 0 inci (1,85m)
Etnie: alb
Naţionalitate: american
Profesie:Actor, cineast, model de modă, pictor
Numele tatălui:John Gubler
Numele mamei:Marilyn Guble
Educaţie:Academia Las Vegas, Universitatea New York, Universitatea din California, Santa Cruz, Tisch School of the Arts
Greutate: 79 Kg
Culoarea părului: maro deschis
Culoarea ochilor: maro deschis
Numar norocos:2
Piatra norocoasă:Topaz
Culoare norocoasă:Maro
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Scorpion, Fecioară, Taur
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
Îmi place doar distracția. Voi face orice - comedie de stand-up, jocuri video, scrimă, pantaloni scurți pe internet - vreau doar să continui să am norocul de a distra oamenii în orice fel pot. Încerc să nu-mi limitez niciodată arta la un mediu: dorm foarte puțin. Dar încerc să rămân constant ocupat. Frica mea este că, dacă încetez să mai lucrez, voi muri. Așadar, de-a lungul vieții, am încercat întotdeauna să rămân ocupat și nu știu altfel. Cred că dacă mi-ar încetini ritmul cardiac, mi-ar afecta în mod ciudat constituția. Am fost instruit să fac asta: chiar citez Walt Disney că mă învață tot ce știu. Sună nebunesc, dar vorbesc serios! În „Bambi”, mama moare, dar nu vezi cadavrul. Îl vezi pe tatăl, cerbul, să vină și îl vezi pe „Bambi” singur și asta are mult mai mult impact decât să vezi un cerb mutilat.

Statistica relației dinMatthew Gray Gubler

Ce este starea civilă a lui Matthew Gray Gubler? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Singur
Este Matthew Gray Gubler gay?:Nu

Mai multe despre relație

Matthew Gray este în prezent singur și necăsătorit.

A început să se întâlnească cu prima sa iubită, Eve Wind la o vârstă fragedă, dar separată înainte de 2004. În 2007, a ieșit din nou cu Kat Dennings.La fel, cuplul s-a despărțit, dar a rămas în relații bune și chiar a jucat împreună Gotic suburban în 2014. Apoi s-a întâlnit cu actrița portugheză Marisa Morris în 2008 timp de 2 ani și s-a despărțit în 2010. Apoi, în 2010, a avut o relație cu muzicianul Victoria Asher, precum și cu Ali Michael și cu jurnalista franceză Rachel Bourlier, dar s-a despărțit.Iar prietena lui recentă din 2013 a fost Taylor Swift. Cu toate acestea, relația lor nu ar putea înflori în ceva grav din cauza angajamentelor lor de lucru și a programelor conflictuale.

Inside BiographyCine este Matthew Gray Gubler?

Matthew Gray Gubler este un actor, cineast, model de modă, precum și un pictor care aparține culturii americane. Este renumit pentru rolul său de profiler criminal Dr. Spencer Reid în emisiunea de televiziune CBS Minti criminale.

A apărut și în Viața acvatică cu Steve Zissou , Viața după Beth , Gotic suburban , precum și Noutate

Matthew Gray Gubler: vârstă, părinți, frați, naționalitate, etnie

Celebrul actor Gray Gubler s-a născut pe 9 martie 1980 în Las Vegas, Nevada. Era fiul lui Marilyn, fermier și consultant politic, și al lui John Gubler, avocat.Are doi frați numiți Laura Dahl, Gray Gubler. În copilărie, a fost numit The Gube și MGG.

Matthew Gray Gubler: Carieră în educație

Matthew Gray Gubler și-a absolvit liceul la Academia de Studii Internaționale, Arte Vizuale și Performante din Las Vegas, unde s-a specializat în actorie, deoarece școala nu a oferit prima sa alegere, realizarea filmului.

A absolvit Școala de Arte Tisch a Universității din New York, unde s-a specializat în regie.

Matthew Gray Gubler: Istoria carierei

Matthew Gray Gubler și-a început cariera făcând modeling. Apoi a avut un stagiu cu Wes Anderson și l-a încurajat să audieze pentru un rol în filmul său Viața acvatică cu Steve Zissou .

Începând cu anul 2006 a jucat roluri mici în film RV, Alvin and the Chipmunks în 2007, Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel în 2009, Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked in 2011) și Alvin and the Chipmunks: The Road Chip în 2015 alături de Jason Lee, Justin Long și Jesse McCartney . În mod similar, a apărut și în Cum să fii un criminal în serie în 2008, și ca Paul în Zile de vara în anul 2009.

A jucat în comedia zombie Viața după Beth și filmul Suburban Gothic în 2014, precum și rolul filmului Band of Robbers în 2015. El a postat tablouri pe site-ul său web din 2005 și a fost evidențiat în 2013.

câți ani are Charlotte McKinney

Matthew Gray Gubler: Salariu și valoare netă

Mattew câștigă 1,5 milioane de dolari ca valoare netă, dar nu și-a menționat salariul.

Matthew Gray Gubler: Zvonuri și controverse

Se zvonea că a ieșit cu modelul Charlotte Kemp Muhl în 2005. Cu toate acestea, zvonurile sunt false, prin urmare, Matthew și Charotte sunt doar prieteni buni.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, dimensiunea corpului

În timp ce se îndrepta spre măsurarea corpului său. Înălțimea sa este de 1,85m lungime și greutatea de 70 kg. Pieptul său este de 38 de inci, vestul de 30 de inci și bicepsul 14. Are un ochi frumos, cu ochi de culoare maro deschis și păr brun deschis.

Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter

În prezent, Matthew este văzut activ pe fiecare site al rețelelor sociale. Fani ai săi cresc în fiecare zi.

Matthew Gray Gubler are peste 1,73 milioane de adepți pe Twitter, peste 1,8 milioane pe Instagram și peste 1,1 milioane pe Facebook.

De asemenea, citiți afacerea, salariul, valoarea netă, controversa și biografia Kate Upton , Drena De Niro (actriță) , Toukie Smith (Doris Smith) , Lisa Snowdon .