Principal Biografie Maureen E Mcphilmy Bio

Maureen E Mcphilmy Bio

(Departamentul de relații publice)

Maureen E Mcphilmy servește în departamentul de relații publice. Maureen a fost căsătorită anterior cu Bill O'Reilly, un jurnalist, autor și fost gazdă de televiziune americană.

Căsătorit

Fapte deMaureen E Mcphilmy

Numele complet:Maureen E Mcphilmy
Vârstă:54 ani 8 luni
Data nasterii: 11 mai , 1966
Horoscop: Taurul
Locul nașterii: Chittenango, New York, SUA
Valoarea netă:4 milioane de dolari
Salariu:N / A
Etnie: Nord american
Naţionalitate: american
Profesie:Departamentul de relații publice
Culoarea părului: maro inchis
Culoarea ochilor: maro
Numar norocos:7
Piatra norocoasă:Smarald
Culoare norocoasă:Verde
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Fecioară, Rac, Capricorn
Pagina / Profilul Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinMaureen E Mcphilmy

Ce este starea civilă a lui Maureen E Mcphilmy? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Căsătorit
Câți copii are Maureen E Mcphilmy? (Nume):Două (Spencer, Madeline)
Are Maureen E Mcphilmy o relație?:Nu
Maureen E Mcphilmy este lesbiană?:Nu
Cine este soțul lui Maureen E Mcphilmy? (Nume):Jeffrey Gross

Mai multe despre relație

Maureen este căsătorită de două ori în viața ei până acum. Prima ei căsătorie a fost cu Bill O'Reilly . Cuplul s-a întâlnit reciproc în 1992 la New York. Bill lucra ca gazdă și ea era la departamentul de relații publice în acel moment.

cat de inalt este Ricky Schroder

S-au întâlnit de câțiva ani. Sentimentul a crescut și s-au căsătorit. Iubitorii au legat nodul pe 2 noiembrie 1996. Ceremonia maritală a avut loc într-o manieră fastuoasă la St. Brigid Paris din Westbury.Au apărut peste 100 de invitați, de la vedete la personalul de afaceri. Au doi copii numiți împreună, Spencer și Madeline.

Dar în 2010, lucrurile au început să se destrame și ei separat pe 2 aprilie 2010. În cele din urmă, au divorțat pe 1 septembrie 2011.

După aceea, a început să se întâlnească cu detectivul, Jeffrey Gross. Mai târziu s-au căsătorit. Ei trăiesc fericiți de acum.Inside Biography

Cine este Maureen E Mcphilmy?

Maureen E Mcphilmy, născută în Statele Unite, lucrează în domeniul departamentului de relații publice. În plus, este o profesionistă în relații publice de profesie și o celebritate.

În prezent, ea este o figură proeminentă în mass-media ca fostă soție a lui Bill O'Reilly. Bill O'Reilly este un popular comentator politic, autor, prezentator TV, jurnalist și gazdă. Au fost căsătoriți din 1996 până în 2011.Vârstă, părinți, frați, familie, etnie, naționalitate

Maureen E Mcphilmy s-a născut în Chittenango, în statul New York. Născută la 11 mai 1966. Are naționalitate americană, iar etnia ei este nord-americană.

S-a născut într-o familie de clasă mijlocie. Tatăl ei lucra într-o piață, în timp ce mama ei lucra ca grădinar. A avut o copilărie destul de dură. La vârsta de 5 ani, părinții ei s-au despărțit. În afară de asta, nu există informații despre viața ei timpurie și copilăria ei.

Maureen E Mcphilmy: Educație

Conform educației sau realizărilor sale academice, a mers la Școala locală St. Peter. După aceea, a absolvit acolo.

Maureen E Mcphilmy: Viață profesională, carieră

Maureen E Mcphilmy își are cariera în departamentul de relații publice. După absolvirea diplomei, și-a început cariera lucrând într-un restaurant ca server. Ulterior s-a implicat în departamentul de relații publice. De acum, ea este de profesie Executivul în relații publice.

Ea trebuie să mențină relațiile publice și să controleze orice devianță. În plus, este responsabilă pentru promovarea, gestionarea și menținerea opiniei publicului asupra persoanei, organizației, produsului sau serviciului. Mai mult, ea lucrează cu clienți individuali, directori ai companiei sau ambii pentru a determina obiectivele exacte legate de publicitate.

În prezent, el câștigă o salariu destul de bun din slujba ei. A acumulat o cantitate imensă de valoare netă până acum. De asemenea, a primit milioane de dolari din decontarea ei dintr-un divorț de Bill O'Reilly.

Maureen E Mcphilmy: Salariu, valoare netă

Are o valoare netă de 4 milioane de dolari, dar salariul nu este încă dezvăluit.

Începând cu 2020, valoarea sa netă este de 11 milioane de dolari, potrivit surselor.

Maureen E Mcphilmy: Zvonuri, Controversă / Scandal

Maureen a făcut parte din controversă în trecut. Atunci Bill a dat-o în judecată cu costume de 10 milioane de dolari pentru că l-a înșelat în timp ce se căsătorea cu el. În prezent, nu există alte zvonuri care îi înconjoară viața personală sau profesională.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, dimensiunea corpului

Culoarea părului Maureen este maro închis, iar culoarea ochilor este maro. Nu există informații despre înălțimea, greutatea, mărimea pantofilor, mărimea rochiei etc.

Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter etc.

Maureen nu este activă pe rețelele de socializare. Ea nu folosește Facebook, Twitter și Instagram.

Aflați mai multe despre viața timpurie, cariera, valoarea netă, relațiile și controversele altor departamente de relații publice, inclusiv Jean-Francois Richet , Buck Sexton , Chuck D , și Allison Payne .