Principal Biografie Mia Hayward Bio

Mia Hayward Bio

(Personalitate social media)

In relatie Sursa: TikTok

Fapte deMia Hayward

Numele complet:Mia Hayward
Vârstă:20 ani 5 luni
Data nasterii: 28 iulie , 2000
Horoscop: Leu
Locul nașterii: San Diego, California, Statele Unite
Valoarea netă:100.000 USD
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 3 inci (1,60m)
Etnie: caucazian
Naţionalitate: american
Profesie:Personalitate social media
Greutate: 48 Kg
Culoarea părului: Maro
Culoarea ochilor: Maro
Mărime talie:24 inch
Marimea sutienului:34 inch
Măsura șoldului:33 inch
Numar norocos:8
Piatra norocoasă:Rubin
Culoare norocoasă:Aur
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Săgetător, Gemeni, Berbec
Pagina / Profilul Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinMia Hayward

Ce este starea civilă Mia Hayward? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): In relatie
Mia Hayward are vreo relație de relație?:da
Mia Hayward este lesbiană?:Nu

Mai multe despre relație

Mia Hayward este în prezent într-o relație. Se întâlnește Thomas Petrou . El este, de asemenea, o personalitate americană în social media El este activ pe YouTube și TikTok. De asemenea, este fondatorul grupului TikTok, The Hype House.

Cuplul a început să se întâlnească în 2020. Mia apare în videoclipurile de pe Youtube ale lui Petrou, videoclipurile TikTok și postările Instagram în mod regulat în aceste zile, și în mod similar, Thomas apare pe conturile ei.ian bohen și holland roden

Anterior, ea s-a întâlnit cu colega vedetă TikTok, Furtunile Ryland . Are peste 2,2 milioane de adepți pe TikTok.Inside Biography

Cine este Mia Hayward?

Mia Hayward este o personalitate americană în social media. Ea a intrat în centrul atenției cu conturile ei de pe TikTok, Youtube și Instagram.Mia Hayward: vârstă, părinți, frați, familie, copilărie, etnie

Mia Hayward s-a născut la 28 iulie 2000, în San Diego, California, Statele Unite ale Americii. Începând cu 2020, vârsta ei este de 19 ani. Nu există informații despre părinții ei. Are doi frați, cei doi frați ai ei. Și-a petrecut zilele copilăriei alături de frații ei din San Diego, California.

Etnia ei este caucaziană.

Educație: școală / colegiu, universitate

Nu există informații despre pregătirea ei educațională. Nu a dezvăluit la ce liceu sau facultate urmează.Mia Hayward: Carieră, TikTok, YouTube

Mia Hayward a intrat în centrul atenției cu videoclipurile ei pe contul ei TikTok, „miahaywarddd”. Pe contul ei TikTok, ea a câștigat peste 1,2 milioane de adepți pe contul ei TikTok. Videoclipurile ei au strâns peste 27 de milioane de inimi. Postează videoclipuri cu sincronizare a buzelor, dans, comedii etc. Videoclipurile sale obțin în mod regulat peste un milion de vizualizări și uneori traversează peste trei milioane de vizionări. Recent, iubitul ei, Thomas Petrou a prezentat multe în videoclipurile sale.

Hayward și-a început canalul de Youtube pe 16 decembrie 2012. Ea obișnuia să posteze în mod regulat videoclipuri pe canalul său de Youtube miercuri, potrivit bio-ului său de pe Youtube. Cu toate acestea, din mai 2020, ea și-a șters toate videoclipurile dintr-un anumit motiv, iar canalul ei de Youtube nu conține nici măcar un singur videoclip. Are peste 16,7.000 de abonați pe canalul ei.

Faima ei pe TikTok și Youtube a dus la câștigarea multor adepți și pe Instagram. Are peste 123.000 de adepți pe Instagram. Postează în mod regulat fotografii cu portretele sale și este un cunoscut model tânăr de Instagram.

Cât valorează Mia Hayward?

Conform unor surse online notabile, Mia Hayward are o valoare netă estimată de aproximativ 100.000 de dolari începând cu 2020, principala sa sursă de venit fiind social media. Un influencer mediu pe rețelele sociale câștigă în jur de 30.000 de dolari pe an.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate

Mia Hayward se află la o înălțime de aproximativ 5 picioare și 3 inci. Cântărește în jur de 48 kg. Măsurătorile corpului pentru sâni, talie și șolduri sunt de 34-24-33 inci. Poartă un sutien de 32 B și un pantof de 5 (SUA). Are părul castaniu și, în mod similar, ochii ei frumoși sunt, de asemenea, de culoare maro.

ce valoare are Wayne Brady?

Zvonuri și controverse

Personalitatea americană a rețelelor sociale nu a fost implicată în nicio controversă. A reușit să se țină departe de orice tip de controversă și scandal. Până acum, ea nu a făcut nimic controversat în carieră. În mod similar, nu există zvonuri despre ea de nici un fel.

Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter

Mia Hayward este activă pe site-urile de socializare. Ea este activă pe Twitter și Instagram, dar nu pare să fie activă pe Facebook. Contul ei de Twitter are în jur de 2,6k adepți. În mod similar, contul ei de Instagram are în jur de 123.000 de adepți. De asemenea, este activă pe Snapchat.

S-ar putea să vă placă să citiți biografia, cariera, măsurătorile corporale, valoarea netă, rețelele sociale, relațiile și multe altele despre Kairi Cosentino (TikTok Star) , Katie Betzing (Youtube Star) , Emma Stone , și altele.