Principal Biografie Michael Kors Bio

Michael Kors Bio

(Designer de moda)

Căsătorit

Fapte deMichael Kors

Numele complet:Michael Kors
Vârstă:61 ani 5 luni
Data nasterii: 09 august , 1959
Horoscop: Leu
Locul nașterii: Long Island, New York, SUA
Valoarea netă:600 de milioane de dolari
Salariu:N / A
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 5 inci (1,65m)
Etnie: mixt (suedez-ucrainean-evreiesc askenazi)
Naţionalitate: american
Profesie:Designer de moda
Numele tatălui:Karl Anderson Sr.
Numele mamei:Joan Hamburger
Educaţie:Fashion Institute of Technology
Greutate: 70 Kg
Culoarea părului: Blondă
Culoarea ochilor: Albastru
Numar norocos:8
Piatra norocoasă:Rubin
Culoare norocoasă:Aur
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Săgetător, Gemeni, Berbec
Pagina / Profilul Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
Moștenirea mea ar fi că nu trebuie să renunți la nimic. Poți să fii șic, dar să ai simțul umorului, poți fi sexy, dar confortabil, poți fi atemporal, dar proaspăt.
Am crescut înconjurat de aceste femei puternice, puternice și puternice. Adorau și femeile, dar erau genul de femei care se certau cu ce fel de pantaloni purtați sau cu culoarea ojei.
Nu eram obsedat de Barbie. Cred că mama mea ar fi putut fi Barbie mea.

Statistica relației dinMichael Kors

Ce este starea civilă a lui Michael Kors? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Căsătorit
Când s-a căsătorit Michael Kors? (data căsătoriei): 16 august , 2011
Michael Kors are vreo relație de relație?:Nu
Michael Kors este gay?:da
Cine este soția lui Michael Kors? (Nume):Lance LePere

Mai multe despre relație

Michael Kors l-a cunoscut pe Lance LePere când Lance era junior la Parsons School of Design și s-a alăturat companiei lui Michael ca stagiar. Probabil că au început să se întâlnească în același an. La absolvire, Lance a devenit angajat cu normă întreagă al companiei lui Michael. În 1997, când Michael a fost angajat pentru casa de modă franceză, Céline, a trebuit să viziteze Parisul cu câțiva membri ai echipei sale, iar Lance era unul dintre ei.

cati ani are deon cole

În Franța, Michael și Lance și-au lăsat garda jos și au dezvoltat o relație intimă. De atunci, cuplul este rar văzut unul lângă celălalt alături. Lance este adesea descris ca un low-vest, introvertit occidental, în timp ce Michael, în schimb, este jovial și extrovertit de temperament. Designerul i-a spus lui Vogue că Lance îl calmează în timp ce el îl revoluționează.La câteva săptămâni după ce căsătoria homosexuală a fost legalizată în statul New York în 2011, Michael s-a căsătorit în cele din urmă cu partenerul său de 21 de ani într-o ceremonie privată pe Dune Beach din Southampton, oficiată de primarul de atunci al Southampton, Mark Epley.Inside Biography

Cine este Michael Kors?

Michael este un renumit designer de modă american, care este bine cunoscut pentru designul de îmbrăcăminte de modă pentru femei și îmbrăcăminte sport.Probabil, Kors a devenit faimos după ce a fost judecător la populara emisiune TV, „Project Runway.” El deține compania multinațională, „Michael Kors Holdings Limited”.

Michael Kors: vârstă, părinți, frați, naționalitate, etnie

Michael Kors s-a născut în Long Island, New York, Statele Unite la 9 august 1959. Numele său de naștere este Karl Anderson Jr. și are în prezent 60 de ani.

Numele tatălui său este Karl Anderson Sr. și numele mamei sale este Joan Hamburger. În timp ce părinții săi au divorțat când era foarte tânăr. Mama sa s-a recăsătorit cu Bill Kors, iar tânărul a primit un nou nume, precum și un nume de familie.1

Nu există informații despre frații săi. Michael deține cetățenia americană și etnia mixtă (suedeză-ucraineană-evreiască ashenaziană). Semnul său de naștere este Leu.

Michael Kors:Educație, Școală / Universitate

Vorbind despre istoria educației lui Michael, a absolvit liceul John F Kennedy din Bellmore. Apoi, Kors a participat la „Fashion Institute of Technology” din New York. A renunțat după nouă luni și a început să lucreze la un butic numit „Lothar’s”.

Michael Kors: Viață profesională, carieră

Vorbind despre profesia sa, Kors și-a început cariera la buticul Lothar din Manhattan, care era aproape de magazinul de articole de lux, „Bergdorf Goodman.” El a fost remarcat de Dawn Mello, directorul de modă de la „Bergdorf”. În anul 1981, Kors și-a lansat casa de discuri pentru femei, „Michael Kors”, la „Bergdorf Goodman.” La fel, în 1984, a susținut primul său spectacol omonim.

În 1990, „Bergdorf Goodman” a lansat „KORS” ca licențiat. În mod similar, în 1997, a lansat o altă linie de îmbrăcăminte la prețuri scăzute.

În 2003, a părăsit „Celine” pentru a se concentra pe dezvoltarea propriului său brand omonim. Și-a lansat și colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați. Marca prezintă genți, încălțăminte și îmbrăcăminte pentru femei.

Brandul a devenit un succes la nivel mondial și astăzi are mai mult de 770 de magazine, în orașe precum Paris, Milano, Londra, Cannes și Tokyo. El a câștigat repede o reputație în timpul mandatului său de judecător, pentru înțelepciunea sa rapidă și pentru comentariile clare. Din păcate, în 2012, a renunțat la spectacol.

La fel, în 2016, a sărbătorit a 35-a aniversare a afacerii sale. Mai multe vedete au purtat rochii concepute de el. În cele din urmă, Michelle Obama a purtat o ținută „Michael Kors”, pentru primul ei portret oficial. În anul 2013, el a făcut parte din „Time 100”, o listă anuală cu 100 de oameni cu cea mai mare influență, selectată de revista „Time”.

Michael Kors: Premii, nominalizare

A câștigat premiul internațional CFDA Valentino Garavani și Giancarlo Giammetti.

Michael Kors: avere, venit, salariu

Michael Kors are o valoare netă estimată de aproximativ 600 de milioane de dolari și a câștigat acea sumă de bani din cariera sa profesională. Anul 2018 a marcat a 37-a aniversare a afacerii sale.

Michael Kors: Zvonuri și controverse / scandal

În prezent, nu există zvonuri disperate cu privire la viața personală și profesională a lui Michael. El este departe de zvonuri și controverse.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, dimensiunea corpului

Michael are o înălțime de 5 picioare 5 inci și cântărește 70 kg. Culoarea părului lui Michael este blondă, iar culoarea ochilor lui albastru.

Rețele sociale: Facebook, Instagram și Twitter

El este activ pe site-uri sociale precum Facebook, Twitter și Instagram, are aproximativ 18 milioane de adepți pe Facebook. Aproximativ 3,4 milioane de adepți pe Twitter, are aproximativ 15,9 milioane de adepți pe Instagram.

Aflați, de asemenea, mai multe despre faptele despre naștere, educație, carieră, valoare netă, zvonuri, înălțime, rețele sociale de diferite personalități, cum ar fi Randy Fenoli , Christian Siriano , Ashley Olsen

Referință: (Wikipedia)