Principal Biografie Mikey Williams Bio

Mikey Williams Bio

(Jucător de baschet)

In relatie Sursa: San Diego Union Tribune

Fapte deMikey Williams

Numele complet:Mikey Williams
Vârstă:16 ani 6 luni
Data nasterii: 26 iunie , 2004
Horoscop: Cancer
Locul nașterii: San Diego, California
Valoarea netă:500.000 USD - 1 milion USD
Înălțime / Cât de înaltă: 6 picioare 0 inci (1,83m)
Etnie: Afro-american
Naţionalitate: american
Profesie:Jucător de baschet
Numele tatălui:Mahlon Williams
Numele mamei:Charisse Williams
Educaţie:Liceul San Ysidro
Greutate: 80 Kg
Culoarea părului: Negru
Culoarea ochilor: Maro
Numar norocos:5
Piatra norocoasă:Piatra lunii
Culoare norocoasă:Argint
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Vărsător, Pești, Scorpion
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinMikey Williams

Ce este starea civilă a lui Mikey Williams? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): In relatie
Are Mikey Williams o relație?:da
Mikey Williams este gay?:Nu

Mai multe despre relație

Mikey Williams este într-o relație. În prezent, el este întâlnire Serenity Johnson, un coleg de baschet. El nu a dezvăluit prea multe despre relația sa cu Johnson, dar cuplul postează în mod regulat pe rețelele sociale unul cu celălalt.

Relațiile sale din trecut nu sunt cunoscute, cu toate acestea, este destul de grăitor că o mulțime de fete sunt atrase de Mikey din cauza aspectului său, precum și a atitudinii sale dedicate.Inside BiographyCine este Mikey Williams?

Mikey Williams este un jucător de baschet american de șaisprezece ani care joacă în prezent la liceul său, San Ysidro High School, din California, SUA.

Chiar și la o vârstă atât de fragedă, el și-a făcut deja o reputație destul de mare pentru a fi un jucător de baschet de elită, iar abilitățile sale se vor îmbunătăți doar în următorii ani.Mikey Williams: vârstă, părinți, frați, familie, copilărie, etnie

Mikey Williams s-a născut pe 26adin iunie 2004 în San Diego, California, S.U.A. Începând din 2020, vârsta sa este de 16 ani. S-a născut din părinții lui Mahlon Williams (tată) și Charisse Williams (mama).

Deși numele lor nu sunt cunoscute în acest moment, Mikey are doi frați, un frate mai mic și o soră mai mică.

Este de etnie afro-americană, iar naționalitatea sa este americană.Educație: școală / colegiu, universitate

Vorbind despre experiența sa educațională, Mikey urmează în prezent liceul San Ysidro din San Diego, California. Este un jucător de baschet de top și în prezent joacă din același liceu.

Mikey Williams: Viață profesională, carieră

Deși Mikey mai are încă câțiva ani înainte de a juca baschet profesionist, el are încă realizări impresionante pentru un liceu de vârsta lui.

Mikey a început să joace baschet de la o vârstă fragedă, la aproximativ 3 sau 4 ani, ceea ce nu este atât de neobișnuit, având în vedere că tatăl său a jucat și baschet.

cati ani are blair o neal
1

A jucat la YMCA local și a avut o pasiune pentru baschet. De la vârsta de 10 ani, simțind pasiunea fiului său, tatăl lui Mikey a început să-l îndrume în baschet. S-a îmbunătățit dramatic datorită acestui lucru.

Mikey, la vârsta de 13 ani, și-a început cariera jucând în Malcolm Thomas All-Star, care este considerată una dintre cele mai bune echipe ale națiunii. De asemenea, a jucat cu și împotriva altor jucători tineri clasați la nivel național, inclusiv fiul lui LeBron, Lebron James Jr.

El a primit laude de la mulți profesioniști, care toți sunt de acord cu faptul că Mikey va crește ca un mare jucător de baschet. În 2018, el a fost clasat ca cel mai mare potențial pentru clasa NBA din 2023 și, începând din 2020, este unul dintre primii recruți pentru clasa 2023.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate

În prezent, stă la o înălțime de exact 6 picioare și cântărește în jur de 80 kg. Are părul negru și ochii lui sunt de culoare maro închis.

Este deja destul de înalt și musculos, care este fizicul preferat al unui jucător de baschet, dar se așteaptă să crească mai mult în următorii ani.

Mikey Williams: Valoare netă, salariu

Chiar și într-o carieră de baschet atât de scurtă, Mikey a acumulat deja mulți bani datorită talentelor sale și, începând cu 2020, valoarea sa netă se încadrează în intervalul de 500.000 dolari la 1 milion de dolari.

Este sigur că va crește cu mult acest număr în următorii ani, dacă va rămâne la baschet ca carieră. Cu toate acestea, nu există informații despre salariul său.

Zvonuri, controverse

Mikey este încă foarte tânăr și nu a fost implicat în zvonuri sau controverse de niciun fel. Chiar și la o vârstă atât de fragedă, el este foarte concentrat pe viitorul său de baschetbalist.

El a reușit să se țină departe de orice tip de controversă și scandal. Până acum, el nu a făcut nimic controversat în cariera sa.

În mod similar, nu există zvonuri despre el de nici un fel. El și-a păstrat profilul curat și s-a concentrat pur și simplu asupra carierei și vieții sale personale.

Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter

Mikey Williams este activ pe Facebook, precum și pe Instagram, dar nu și pe Twitter. El a adunat deja un număr de 3,4k de persoane pe Facebook și 23,2k de persoane pe Instagram.

S-ar putea să vă placă să citiți biografia, cariera, măsurătorile corporale, valoarea netă, rețelele sociale, relațiile și multe altele despre Bronny James , Lebron James , Dwayne Wade , și altele.