Principal Biografie Pressley Hosbach Bio

Pressley Hosbach Bio

(Dansator, model, personalitate social media)

Singur Sursa: Facebook

Fapte dePressley Hosbach

Numele complet:Pressley Hosbach
Vârstă:14 ani 3 luni
Data nasterii: 05 octombrie , 2006
Horoscop: Balanță
Locul nașterii: SUA
Valoarea netă:100.000 USD
Înălțime / Cât de înaltă: 4 picioare 10 inci (1,47 m)
Etnie: caucazian
Naţionalitate: american
Profesie:Dansator, model, personalitate social media
Numele mamei:Ashley Hosbach
Culoarea părului: Blondă
Culoarea ochilor: Albastru
Numar norocos:6
Piatra norocoasă:Peridot
Culoare norocoasă:Albastru
Cel mai bun meci pentru căsătorie:zodia Gemeni
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinPressley Hosbach

Ce este starea civilă Pressley Hosbach? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Singur
Are Pressley Hosbach vreo relație de relație?:Nu
Pressley Hosbach este lesbiană?:Nu

Mai multe despre relație

Pressley este singur . În prezent, ea este încă în adolescență și are ceva timp înainte de a începe să se întâlnească. Ea se concentrează pe studiile sale și pe cariera ei de dansatoare, model și vedetă de televiziune de realitate de acum.

Inside BiographyCine este Pressley Hosbach?

Pressley Hosbach este un Dansatoare americană adolescentă și personalitatea social media. A fost prezentată în sezonul 8 al popularei emisiuni TV, „Dance Moms”. Acum are peste mii de adepți pe site-urile de socializare și a participat la turneul de propunere al lui Justin Beiber ca dansator de rezervă.câți ani are Audrey Roloff

Pressley Hosbach: vârstă, părinți, frați, familie, copilărie, etnie

Pressley Hosbach s-a născut pe 5 octombrie 2006, în Statele Unite ale Americii. Începând cu 2020, ea vârstă are 13. Ea s-a născut sub semnul nașterii, Balanță. A ei mamă Numele ei este Ashley Hosbach, dar nu există informații despre tatăl ei. Ea și mama ei au participat la al 8-lea sezon al Dance Moms. Are o relație foarte puternică cu mama ei, care a încurajat-o și motivat-o întotdeauna să-și urmărească visele.

Hosbach a început să danseze de la o vârstă fragedă. A început să cânte când avea doar doi ani. Și-a petrecut zilele copilăriei în LA.Etnia ei este caucaziană.

Educație: școală / colegiu, universitate

Ea antrenează dansul la Nicole’s Broadway Dance Company, situată în East Hanover, New Jersey.

Pressley Hosbach: Viață profesională, carieră

Pressley Hosbach și-a început cariera în industria divertismentului când avea doar trei ani. Ea a început ca model pentru diverse companii precum Children’s Place, Lilly Pulitzer, Bloomingdale’s, Nancy Vuu, Parents Magazine, Toys R Us și New York Fashion Week.1

La vârsta de șapte ani, a jucat ca dansatoare în diferite reclame pentru ESPN, Macy’s și Universal Halloween. Mai mult, a devenit și ea parte a echipei NBA, Brooklyn Nets.

Ea și mama ei s-au alăturat „Dance Moms” pentru cel de-al optulea sezon. Emisiunea TV reality a fost difuzată pentru prima dată pe 13 iulie 2011. De atunci, popularitatea sa a crescut foarte mult. Cel de-al optulea sezon în care a apărut Hosbach a fost difuzat pe 4 iunie 2019. A antrenat dansul sub dansatori celebri precum Guy Amir, Blake McGrath și Zachary Venegas.

Hosbach a postat pentru prima dată pe Instagram pe 3 aprilie 2013. Era o fotografie a ei dansând pe scenă și a scris: „Iubește-l.” Începând din 2020, are în jur de 373,1k adepți pe Instagram. De asemenea, este extrem de populară pe TikTok. Are peste 600,8.000 de adepți pe TikTok. În total, a primit peste 13,5 milioane de aprecieri în videoclipurile sale.

alycia debnam carey net value

Ea și-a început canalul de YouTube în august 2015. Videoclipurile ei au traversat peste 1,9 milioane de vizualizări în total. Pe 7 martie 2020, ea a postat un videoclip intitulat „machiaj de concurs mame dans GRWM // + Q&A // Pressley Hosbach”. Este cel mai vizionat videoclip al ei până în prezent, cu aproximativ 225.000 de vizionări. ‘O ZI ÎN VIAȚA PRESSLEY ȘI BRADY !!! / Dance Moms vlogs / Pressley Hosbach ’este al doilea dintre ei cel mai popular video cu peste 100.000 de vizualizări.

În 2016, a plecat în turneul Purpose cu Justin Bieber ca dansator de rezervă. De asemenea, are un credit de actorie pe numele ei. Ea a interpretat-o ​​pe Roxie în seria Brat, „Stage Fright”.

În 2019, ea a modelat pentru compania de îmbrăcăminte activă pentru copii, Jo și Jax. În anul următor, ea a modelat pentru compania de îmbrăcăminte între fete, Miss Behave Girls.

Pressley Hosbach: Valoare netă, salariu

Încă adolescent, Hosbach are o valoare netă estimată de aproximativ 100.000 de dolari, potrivit unor surse online. Nu există informații despre salariul ei. Sursele sale de venit includ dansul, vânzarea de mărfuri și din conturile ei de socializare. Nu există informații despre salariul ei.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate, ochi, păr

Pressley are părul blond și ochii albaștri. Ea se află la o înălțime de aproximativ 4 picioare 10 inci. Nu există informații despre greutatea ei. În mod similar, măsurătorile corpului ei rămân, de asemenea, necunoscute, deoarece are doar 13 ani.

Zvonuri și controverse

Tânărul dansator nu a fost implicat în nicio controversă. Până în prezent, s-a ținut cu succes departe de orice scandal și controversă. Nu a făcut nimic controversat până acum în carieră. Este încă foarte tânără și are un drum lung de parcurs în carieră. În mod similar, nu există zvonuri despre ea.

Rețele sociale: Facebook, Instagram, Twitter

Hosbach este activ pe site-urile de socializare. Are aproximativ 1,8k adepți pe Twitter și aproximativ 384k adepți pe Instagram .

cat de inalt este patti stanger

S-ar putea să vă placă să citiți biografia, cariera, valoarea netă, măsurătorile corporale, rețelele sociale și multe altele Pete Davidson , Billie Eilish , Decolare , etc.