Principal Biografie Quinton Griggs ‘qgriggs’ Bio

Quinton Griggs ‘qgriggs’ Bio

(vlogger, aspirant la model-actor, antreprenor)

Singur

Fapte deQuinton Griggs „qgriggs”

Numele complet:Quinton Griggs „qgriggs”
Vârstă:17 ani 5 luni
Data nasterii: 09 august , 2003
Horoscop: Leu
Locul nașterii: Carolina de Nord, SUA
Valoarea netă:50 K USD SUA
Salariu:35 dolari SUA
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 7 inci (1,70m)
Etnie: Toți americanii
Naţionalitate: american
Profesie:vlogger, aspirant model-actor, antreprenor
Greutate: 70 Kg
Culoarea părului: Miere-Blond
Culoarea ochilor: Maro
Numar norocos:8
Piatra norocoasă:Rubin
Culoare norocoasă:Aur
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Săgetător, Gemeni, Berbec
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinQuinton Griggs „qgriggs”

Ce este starea civilă Quinton Griggs „qgriggs”? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Singur
Quinton Griggs „qgriggs” are vreo relație de relație?:Nu
Quinton Griggs este „qgriggs” gay?:Nu

Mai multe despre relație

Quinton Griggs este singur. Încă nu s-a întâlnit cu nicio prietenă în public.

Inside Biographyeste andrew dice lut căsătorit
 • 4Quinton Griggs- Coroane / Onoruri
 • 5Quinton Griggs - Net Worth, Câștiguri
 • 6Quinton Griggs - Înălțime, Greutate
 • 7Quinton Griggs -Social Media
 • Cine este Quinton Griggs „qgriggs”?

  Quinton Griggs „qgriggs” este un entuziast american TikTok și creator de videoclipuri la Musical.ly. Quinton Griggs „qgriggs” își postează videoclipurile cu sincronizare muzicală, umor, dans și POV pe canalele sale de pe web. El este recent încoronat ‘King Muser la TikTok, canalul scurt de video-talent.  Este un model și actor aspirant.

  Quinton Griggs - Naștere, vârstă, educație

  Quinton Griggs ‘qgriggs’ s-a născut pe 9 august 2003 în Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii.  În prezent, el face școală, dar nu mai există informații despre aceasta.

  Quinton Griggs - Carieră profesională, antreprenor

  Quinton este un model și actor aspirant. Este înscris la TalentXternal.

  Pe lateral, el creează sincronizarea originală a buzelor cu muzica, cântă și dansează. În plus, el vorbește despre punctul său de vedere asupra videoclipurilor înregistrate - POV. În POV, el vorbește despre lucruri care sunt importante pentru el în adolescență - cum ar fi muzică locală, cântăreți, tendințe locale, accesorii amigo, cancer de sân și cercetare, acțiuni de caritate, evenimente locale, bucătăria preferată și educație. El imită și alți artiști în videoclipurile sale.  1

  Quinton a încărcat primul său videoclip profesionist de start-up în vara anului 2019. Apoi a venit un alt videoclip pe 17 decembrie 2019, numit „Primul vlog și ANUNȚ UMER!” Are un total de 25.652 de vizionări și 3,1 K aprecieri până în 2020 ianuarie .

  Videoclipurile ulterioare de pe TikTok și celelalte canale ale sale câștigă rapid spectatori. Ultimele sale vloguri includ

  17 decembrie 2019- Primul vlog și Anunț imens

  27 ianuarie 2020 - „Cel mai bun din Quinton Griggs 2020” TikTok-Cele mai cool dansuri QRiggs-Divertisment Mix

  23 ianuarie 2020-Compilație de dans Quinton Griggs Dresway

  Cel nedatat include

  Videoclipuri „Quinton TikTok”

  „De la Ziua Națională a Prietenilor”

  „Nu mi-am putut face părul să coopereze”

  Quinton ‘Qgriggs’ și Muser artiștii de la TikTok au colaborat și au creat un mix de dans pentru QUINTON GRIGGS DRESWAY DANCE pe tub. Verifică!

  Un antreprenor

  Linia de mărfuri a lui Quinton este District Lines.Com. „Liniile de district” răspund tuturor gusturilor și aprecierilor din modă, accesorii și muzică. De exemplu, District Lines Music Store are melodii în ediție limitată pentru cunoscători. Magazinul District Lines are următoarele categorii în brățări, șnururi, cămăși și fleece pentru bărbați, cămăși și fleece pentru femei, rucsaci, pălării și accesorii, centuri, șosete și șireturi, înapoi la școală și pachete. Alte articole remarcabile din District Lines sunt Produse de cultură populară, Produse Geek, Tricouri pentru jocuri, Produse și Accesorii.

  Selecția sa de brățări și brățări este Brățări țesute Amigo. Aceste brățări Amigo finanțează Cancer Research în Carolina de Nord.

  Quinton Griggs - Un adolescent american normal

  Împreună cu studii și instruire a talentelor și canale online, tânărul Quinton face lucruri interesante acasă în Carolina de Nord. Quinton ar putea dori să meargă să alunece cu prietenii săi într-o zi rece de vară la Sliding Rock Falls în Pădurea Națională Pisgah de pe Autostrada 276, în Pădurea Pisgah. Apoi, pentru o aventură cu prietenii săi, poate merge la Wiseman’s Overlook, Blue Ridge Parkway, la Mile Marker 316 Linville Falls. Împreună cu prietenii, poate vizita Parcul de stat Eno River din Durham pentru o drumeție și, uneori, la Crowder’s Mountain, 522 Park Office Ln., Pe Kings Mountain.

  Părinții lui Quinton l-ar putea duce cu mașina pe Blue Ridge Parkway, 3884 Blue Ridge Pkwy, Asheville - cea mai frumoasă unitate din America, cu frunzișul său uluitor pe tot parcursul anului. Ocazional, familia Griggs poate ieși la Dark Sky Park, 66 Energy Exchange Dr., la Burnsville - un afișaj natural pe cerul de noapte proiectat de Nature. În plus, familia se poate împacheta pentru un picnic la Off-Road OBX și poate sta toată ziua pe plaja din Nags Head și Killl Devil Hills.

  Adesea, Griggs ar putea dori să ia micul dejun, prânzul și să ia masa la restaurantul Owens din 1946. Este cel mai vechi restaurant din Carolina de Nord, condus de aceeași familie, în același loc din prima zi! Le-ar putea plăcea să sapă varietatea de supe și salate, precum și specialități din pește și crustacee, paste, fripturi și coaste prime și să le spele cu un desert consistent!

  La sfârșit de săptămână, Quinton cu gemul prietenului său la River Jam, 5000 Whitewater Center Pkwy., În Charlotte. Uneori întreaga familie poate merge la Riven Jam și se poate bucura de o noapte în aer liber ascultând muzică live la săptămânalul River Jam al Centrului Național Whitewater din S.U.A. Web-ul USNWC actualizează lista trupelor care cântă și datele.

  Uneori, Quinton reflectă despre viitorul său. Prin urmare, pentru inspirație și ceva timp liniștit, el vizitează Sarah P. Duke Botanical Gardens, 420 Anderson St., din Durham. Când este descurajat, Quinton merge să-și facă o urare la Kindred Spirit Mail Box, 40th St., la Sunset Beach. El lasă note de urări de bine, vise și secrete pe această cutie poștală misterioasă sus, în vârful dealului și se întoarce simțindu-se mult mai bine.

  Singur, urcă până la Muntele Mitchell, Mississippi de Est, 2388 NC-128, în Burnsville.

  Quinton Griggs- Coroane / Onoruri

  Quinton este noul „Rege al lui Muser” încoronat (nu musa „muser”, ci muserul amuzant - preluat dintr-un dicționar fără sens). Imitatele sale amuzante cu o privire serioasă pe față îi gâdilă oasele amuzante ale spectatorilor fără sfârșit.

  Quinton Griggs - Net Worth, Câștiguri

  Valoarea netă a lui Quinton este de 50 K USD. În calitate de artist TikTok, câștigă anual 35 de dolari SUA ca start-up artist. Câștigurile sale pe post sunt de 479 dolari SUA. Cei mai mulți artiști viitori și noii utilizatori TikTok încarcă cel puțin un videoclip pe lună.

  Quinton Griggs - Înălțime, Greutate

  Quinton are părul blond miere și ochii căprui. Înălțimea sa este de 5 picioare 7 ”și greutatea sa este de 70 Kg.

  Quinton Griggs -Social Media

  Quinton are 215,9 k fani, 1.232 de fani și 9 postări pe Instagram. Problema lui pe Snapchat este q_griggs03.

  sadhguru jaggi vasudev net worth

  Mai mult, mânerul său TikTok are 35,5 milioane de aprecieri, 1,7 milioane de adepți, 1,2 K îl urmăresc în direct și 700 K fani. Clasamentul său de popularitate în ianuarie 2020 este nul, cu 39,7 milioane de inimi și 415 postări.

  Cu toate acestea, rangul său de popularitate în SUA începând cu ianuarie 2020 este # 896. Celelalte canale ale sale sunt Snapchat și [e-mail protejat] Verifică!

  Poate doriți să citiți mai multe despre jucători, soții-jucători, celebrități și familii de vedete și personalități internaționale precum JC Aaron Jamal Crawford, Colin Furze , Jacquelyn Verdon-Frazier , Anja Rubic (Supermodel) , Doug Douglas Collins (politician) , Matthew 'Matt' Stajan (hochei pe gheață) , și Patrick Patterson .