Principal Biografie Ruth Connell Bio

Ruth Connell Bio

(Producător, actriță, dansator, coregraf)

In relatie

Fapte deRuth Connell

Numele complet:Ruth Connell
Vârstă:41 ani 8 luni
Data nasterii: 20 aprilie , 1979
Horoscop: Taurul
Locul nașterii: Falkrik, Scoția
Valoarea netă:500.000 dolari
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 3 inci (1,60m)
Etnie: N / A
Naţionalitate: american
Profesie:Producător, actriță, dansator, coregraf
Numele tatălui:David Connell
Numele mamei:Fiona Connell
Educaţie:Licențiat în Actorie
Greutate: 50 Kg
Culoarea părului: Net
Culoarea ochilor: Verde
Mărime talie:24 inch
Marimea sutienului:34 inch
Măsura șoldului:35 inch
Numar norocos:6
Piatra norocoasă:Smarald
Culoare norocoasă:Verde
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Fecioară, Rac, Capricorn
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
„Această anxietate nu va dispărea niciodată. Pur și simplu te ajungi să treci mai bine de el. ”

Statistica relației dinRuth Connell

Ce este starea civilă a Ruth Connell? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): In relatie
Ruth Connell are vreo relație de relație?:da
Ruth Connell este lesbiană?:Nu

Mai multe despre relație

Ruth Connell și-a păstrat viața personală complet secretă. Cu toate acestea, potrivit unor surse, ea are o aventură cu vedeta Supernatural, Misha Collins. Cu toate acestea, ambii nu și-au făcut relația publică.

Dar sunt văzuți împreună în multe evenimente. Privind chimia lor, cu siguranță par să aibă ceva între ele.Inside Biographycâți ani are andy bassich

Cine este Ruth Connell?

Ruth Connell este o producătoare și actriță, dansatoare și coregrafă scoțiană de televiziune, teatru și film. A fost nominalizată pentru rolul ei de Rowena din serial Supranatural .

Ruth Connell: Fapte despre naștere, familie și copilărie

S-a născut la 20 aprilie 1979 în Falkirk, Scoția. Numele ei de naștere este Ruth Fiona Connell. Are un semn de naștere Taur. Numele tatălui ei este David Connell, iar mama ei se numește Fiona Connell.1

Tatăl ei este manager și antrenor de fotbal, în timp ce mama ei este profesor. A fost crescută lângă ferma tatălui ei, podul Bonny. Ruth deține dublă naționalitate, cetățenie scoțiană și britanică, iar etnia ei este un amestec de britanici și scoțieni.

A fost trimisă la cursuri de balet în copilărie împreună cu verii ei și a cântat în Ballet scoțian.

Mai mult, în primii ani, a participat la piese de teatru în balet și a fost odată prezentată în Spargatorul de nuci Clara.Ruth Connell: Istoria educației

Ea s-a antrenat la dans la vârsta ei fragedă în cadrul schemei de educație profesională pentru dansul baletelor scoțiene. A câștigat campioana scoțiană de balet junior și campioana scoțiană de balet senior în Scoția. A urmat Colegiul de Vorbire și Dramă Rose Bruford și a obținut BA (HONS) în Londra.

Ruth Connell: Viață profesională și carieră

Debutul oficial al lui Ruth a fost în legendarul, Soldații Salt. Cu toate acestea, rolul ei a fost unul scurt.

lia marie johnson net value

În 2004, a jucat rolul principal al lui Grusha în „Cercul de cretă caucaziană”, care a făcut turneul pentru The Palace Theatre, Watford. De asemenea, Ruth a interpretat rolul principal în Faust la Royal Lyceum Theatre în 2006 ca Gretchen și Helen of Troia.

Ea a fost prezentată ca dansatoare de sală de bal în 2007 la producția de vânzare a Teatrului Cetățenilor a filmului „No Mean City” al lui Alex Norton. În anul următor, a jucat rolul dublu al doamnei Beaver / Mrs. Mcready ’în„ Leul, vrăjitoarea și garderoba ”la Royal Lyceum Edinburgh.

Ruth este, de asemenea, producătorul de filme precum „Visul unei nopți de vară” și „Hansel și Gretel” la Avenue Theatre Company și ale filmelor „Sapphire Strange” și serialele web „John și Jane”.

Ea a interpretat diferite roluri, precum și roluri principale, după ce s-a mutat în SUA în 2011. Unele dintre filme sunt „Folclor”, „Omul blestemat”, „Kiri”. Din 2014, joacă în rolul Rowena, în seria ‘Supernatural’ începând din sezonul 10.

Ruth Connell: Realizări pe toată durata vieții și premii

A fost nominalizată pentru cea mai bună actriță principală la premiile Broadway World Los Angeles la Black Theatre, L.A. în 2013.

cat de inalt este matt serra

Ruth Connell: Valoarea netă și salariul

Potrivit surselor, se estimează că are o valoare netă de aproximativ 500.000 de dolari și a câștigat acea sumă de bani prin cariera de actorie și cariera de dans.

Ruth Connell: Zvonuri și controverse

Oamenii obișnuiau să o raporteze ca fiind lesbiană, dar ea a negat faptul. De asemenea, există zvonuri că ar fi fost căsătorită cu co-starul ei Mark Sheppard și în viața reală. Dar adevărul este că nu s-au căsătorit, acele zvonuri erau false și încă este singură.

Ruth Connell: Descrierea măsurătorilor corpului

Are o înălțime de 5 ft. 3 inci și cântărește 50 kg. Măsurătorile corpului ei sunt de 34-24-35 inci. Are părul roșu și ochii verzi. Dimensiunea rochiei sale este de 2 (SUA), iar pantoful este de 7,5 (SUA).

Ruth Connell: Profil social media

Are aproximativ 213.000 de adepți pe Facebook, peste 296.000 de adepți pe Twitter și aproximativ 486.000 de adepți pe Instagram.

Pentru a afla mai multe despre fapte despre naștere, familie, copilărie, educație, profesie, premii, valoare netă, zvonuri, măsurători corporale și profilul social media al Sadie Frost , Reba McEntire , și Brandi Milbradt , vă rugăm să faceți clic pe link.