Principal Biografie Sara Paxton Bio

Sara Paxton Bio

(Actriță, cântăreață)

Singur

Fapte deSara Paxton

Numele complet:Sara Paxton
Vârstă:32 ani 8 luni
Data nasterii: 25 aprilie , 1988
Horoscop: Taurul
Locul nașterii: Woodland Hills, California, SUA
Valoarea netă:3 milioane de dolari
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 7 inci (1,70m)
Etnie: Mixt (irlandez, scoțian, englez, francez, mexican)
Naţionalitate: britanic
Profesie:Actriță, cântăreață
Numele tatălui:Steve Paxton
Numele mamei:Lucia Paxton
Educaţie:Licențiat în administrarea afacerilor
Greutate: 53 Kg
Culoarea părului: Blondă
Culoarea ochilor: Verde
Mărime talie:24 inch
Marimea sutienului:34 inch
Măsura șoldului:35 inch
Numar norocos:10
Piatra norocoasă:Smarald
Culoare norocoasă:Verde
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Fecioară, Rac, Capricorn
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial
Citate
Nu pot trăi fără iPhone-ul meu.
Cred că, indiferent de ceea ce faci în adolescență, vei fi prezentat cu presiunea colegilor.
Cred că nu pot trăi fără Netflix pentru că nu aș avea nimic de făcut. Tot ce fac este să stau acasă și să mă uit la filme.

Statistica relației dinSara Paxton

Ce este starea civilă a Sara Paxton? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Singur
Are Sara Paxton o relație de relație?:Nu
Este Sara Paxton lesbiană?:Nu

Mai multe despre relație

Sara Paxton este în prezent singur dar ea a avut o relație din 2004-2009. În 2004, a fost logodită cu cântăreața Jesse McCartney, dar s-au rupt în 2005.

În 2006, ea a început cu noua relație, actorul Lucas Grabeel . Relația lor nu a durat mult și s-a despărțit în 2009.În același an, a început să se întâlnească cu actorul Nico Tortorella . Au petrecut un timp bun unul cu celălalt, dar au început brusc în 2012. Motivul separării lor este necunoscut, dar Nico a declarat că este încă prieten cu majoritatea foștilor săi, cu excepția Sara.Inside Biography

 • 3Sara Paxton: Viață profesională timpurie, carieră
 • 4Sara Paxton: Realizare, premii și valoare netă
 • 5Sara Paxton: Zvonuri și controverse
 • 6Măsurători ale corpului: înălțime, greutate
 • 7Profilul rețelelor sociale
 • Cine este Sara Paxton?

  Sara Paxton este o actriță, model și cântăreață americană. Lucrează în industria de la Hollywood de când era tânără jucând roluri mici în televiziune.  Este renumită pentru rolurile sale din filme precum Aquamarine, Darcy’s Wild Life, Sleepover etc. În prezent, ea este privită în serialul de televiziune, Acestea suntem noi și rolurile Twin Peaks.

  câți ani are ted allen

  Sara Paxton: Date despre naștere, familie, copilărie

  Paxton era născut pe 25 aprilie 1988 în Woodland Hills, California. Etnia ei este mixtă (irlandeză, scoțiană, engleză, franceză, mexicană).

  Este singurul copil al tatălui Steve Paxton și al mamei Lucia. Ambele profesii ale părintelui ei sunt medic dentist.  cati ani are joe panik

  A crescut în Valea San Fernando. În copilărie, obișnuia să susțină spectacole și dorea să facă spectacole și, uneori, să se îmbrace în costum ca un anumit personaj.

  Istoria educației

  Sara a urmat un liceu public. Și-a absolvit liceul El Camino Real în iunie 2006. A fost un student foarte dornic și strălucit, precum și și-a continuat studiile în domeniul administrării afacerilor cu un minor în istorie la Universitatea din California de Sud .

  Sara Paxton: Viață profesională timpurie, carieră

  În primele zile ale Sara Paxton, ea a reușit ambele profesii de actorie, precum și de cântat. Primul ei film a avut un rol mic în 1997 Jim Carrey Comedia, Sălbatic, sălbatic . A apărut în serialul „Salutări de la Tucson și acțiune”, precum și un rol principal în emisiunea Disney Channel, cu Lizzie McGuire în rolul principal Hilary Duff jucând rolul unui fost președinte al școlii lui Lizzie. În 2003, a jucat și în Farul bântuit al lui R. L. Stine.

  1

  Primul ei rol major a fost în filmul pentru adolescenți Sleepover, care a fost deschis în iulie 2004 pentru recenzii negative. În același an, ea a apărut și în mai multe episoade ale seriei, Summerland , interpretând-o pe Sarah Borden, o adolescentă cu probleme psihice care a experimentat drogurile și sexul cu personajul lui Jesse McCartney.

  În 2005, a petrecut trei luni lucrând la Aquamarine cu tematică Florida. Acest film a câștigat 7,5 milioane în prima sa deschidere. În timpul verii și începutul toamnei anului 2006, ea a filmat The Party Never Stops: Diary of a Binge Drinker, un film Lifetime Television, pe insula Vancouver.

  Următorul ei rol de film a fost în Sydney alb . Acest film a început pe 12 februarie 2007, în Orlando, Florida, iar filmul a fost lansat pe 21 septembrie 2007. Până în 2008, ea a început să acopere vocea co-starului ei Drake Bell Cântecul tematic pentru filmul Superhero! Cântec.

  În mod similar, în 2011, ea a jucat în filmul Noaptea rechinilor și apoi a jucat un film de familie Lovestruck The Musical în 2013. În aprilie 2016, s-a lansat că Sara s-a alăturat distribuției revigorării Twin Peaks din 2017 a lui David Lynch.

  Sara Paxton: Realizare, premii și valoare netă

  Paxton a fost nominalizată pentru diferite personaje, cum ar fi tânăra actriță, premiile Emmy din timpul zilei, precum și premiile fright meter în 2000 până în 2012. În 2000, a câștigat cea mai bună interpretare într-un serial de comedie TV, Young Interpreter vârsta de zece ani sau mai puțin pentru serialul ei de comedie Lucru .

  În 2003, a fost premiată cu cea mai bună interpretare dintr-o serie de dramă TV, invitată cu actrița tânără pentru serialul ei, CSI: Investigarea scenei criminalității.

  cat de inalt este colin hanks

  Valoarea ei netă este de 3 milioane de dolari. Dar salariul ei nu este dezvăluit.

  Sara Paxton: Zvonuri și controverse

  Spre deosebire de alte vedete, Paxton nu a suferit de niciun fel de zvonuri și controverse. Știe să-și controleze viața și are puterea de a nu-și împărtăși secretul în discuțiile sociale.

  Măsurători ale corpului: înălțime, greutate

  Mergând spre măsurarea corpului, Sara Paxton are o pereche de ochi verzi atrăgători și părul blond, ea înălţime are 5 cm 7 inci sau 170 cm și greutatea este de 53 kg sau 117 lire sterline.

  Măsurarea corpului ei este de 34-24-35 inci și poartă un sutien de 32B. Poartă o rochie de mărimea 4 (SUA) și un pantof de 7 (SUA).

  Profilul rețelelor sociale

  Paxton este inițial activ pe Instagram având 44,2k, precum și pe twitter cu 121 k de urmăritori. Ea nu folosește Facebook.

  De asemenea, aflați despre Daniele Donato , Marja Allen , și Sandy Jobin-Bevans.