Principal Divertisment Actorul sud-coreean Kim Rae a câștigat !! Aflați mai multe despre afacerile sale, despre relația și despre viața sa către succes

Actorul sud-coreean Kim Rae a câștigat !! Aflați mai multe despre afacerile sale, despre relația și despre viața sa către succes

Postat deBiografie căsătorită

Actorul sud-coreean care a devenit faimos în 2003, Kim Rae a câștigat este un actor bine cunoscut. Cu toate acestea, el nu a avut scopul de a deveni actor încă din copilărie. El a vrut să devină baschet, dar nu și-a putut urmări visul din cauza tendonului gleznei din copilărie.

Debutând în 1997, Kim a atins o anumită înălțime în carieră. Odată cu recunoașterea, și-a câștigat și fanii. El a devenit faimos pentru prima dată după ce a jucat în serialele de comedie romantică din 2003 Cameră pe acoperiș Cat . Mai mult, iată câteva lucruri pe care nu le știați despre Kim Rae Won și despre afacerile sale de viață.1

Kim Rae Won vorbește despre muncă !!

Kim Rae Won a câștigat o popularitate uriașă prin „ Medici , ”. Recent, într-un interviu, el a deschis despre viața personală și relațiile sale. Actorul sud-coreean a vorbit despre viața și munca sa amoroasă în timpul interviului publicat în revistă Sensul femeii . Kim a vorbit și despre rolul său de neurochirurg în „Doctori”.Actorul și-a împărtășit experiența spunând:

robin vernon data nașterii

„Eram puțin încântat și îngrijorat că aș putea părea inconsecvent. Dar apoi oamenii m-au urmărit și mi-au spus că sunt drăguță ”.El a vorbit și despre co-actorul său, Park Shin Hye care este cu nouă ani mai tânăr decât el. El a spus:

„M-a împovărat sincer dialogul brânzet. Dar, pe măsură ce acționam pe platourile de filmare, mi-am dat seama că dialogul a fost bun și cuvintele mi-au ieșit de pe limbă. Este întotdeauna distractiv cu Shin Hye '.

Mai mult, el a adăugat:„Lovitura ei înaltă mi-a lăsat o vânătăi pe coapsa și pe fundul stâng. Eram devreme în filmând atunci și m-a ajutat să mă relaxez și să fiu mai puțin tensionată. Nu cred că am fost suficient de motivat înainte de asta. Ar trebui să filmez un film de acțiune cu ea data viitoare. ”

Viața lui amoroasă

Ținându-și deoparte viața profesională, el a vorbit și despre viața sa amoroasă și experiența sa de întâlniri din trecut. Despre relația sa din trecut, el a spus:

„Am avut un prieten cu care am ieșit din când în când, dar în mijlocul acestuia am început să filmez filmul‘ Gangnam Blues ’(un film din 2015 cu Lee Min Ho în rolurile principale, așa că relația noastră a dispărut”.

Vizualizați această postare pe Instagram

De parcă poza a ieșit bine ... îmi place ^^

O postare partajată de Raewon Kim (@ krw810319) pe 27 martie 2017 la 3:45 PDT

cat de inalt este billy brown

Mai mult, el și-a explicat și pe al său comentariu spunând:

„La acea vreme, aveam o mare dorință de a fi complet scufundat în rolul meu. Am vrut ca actoria să fie principala mea prioritate. Când îmbătrânesc, aș vrea să mă concentrez asupra oamenilor pe care îi iubesc ”.

Cu rolul lui Hong Ji Hong, profesor și specialist în neurochirurgie, a obținut și titlul de rege al comediei romantice. Privirea și expresiile sale romantice au fost cheia popularității sale.

Poate vă place să citiți:

Se mai întâlnește Park Shin-hye cu iubitul ei de actor? Întâi întâlnire sau deja despărțit?

Cântăreții sud-coreeni Jihyo și Kang Daniel se întâlnesc de la începutul acestui an!

Cuplul sud-coreean Song Joong Ki și Song Hye Kyo (cuplul Song-Song) au divorțat, care va fi finalizat în august 2019!

Relațiile amoroase și despărțirea lui Kim Rae Won !!

Kim a vorbit deschis despre prima sa dragoste în mass-media. Odată și-a împărtășit povestea de dragoste tuturor fanilor și adepților săi. El și-a început povestea despre prima dragoste spunând:

„Am întâlnit o femeie frumoasă, cu bule, la 18 ani și introvertită. am intalnit-o pe platoul de filmare al unei drame. A fost actriță ... Eram un iubit religios, conștiincios. ”

Vizualizați această postare pe Instagram

#Repost @kimraewon_fanmir @ krw810319 ✔ #KimRaeWon #KimRaeWonOppa #KimRaeWonFC #KimRaeWoners #PrinceRaeWon #raewoners #raewonworld #asiaprince #raewon #KimRaeWonLovers #KimRaeWonInternationalFans #KimRaeWonInternationalFans #KimRaeWonInternationalFans #KimRaeWonInternationalFans #KimRaeWonInternationalFans ThePrison #SongYooGun #Prison #SeoJinHong #Sacrifice Învierii (RV) #Victime Resurected # BlackKnight # Black Knight #MoonSooHo #Kanziz

O postare partajată de Kim Rae a câștigat INT'l FC ♥ Kim Raewon ♥ 金 来 沅 (@kim_rae_won_ifc) pe 12 noiembrie 2017 la 18:18 PST

Relația de un an și jumătate a început când ea l-a rugat să iasă. Mai mult, vorbind despre dragostea lui, el a mai spus că ea a scris o poezie pentru Kim. Poezia spune:

„Viața este un scaun lung. Unii stau o vreme și pleacă, iar alții stau mult timp. Aș vrea să nu-mi părăsiți scaunul. ”

cati ani are jennifer reyna

Dar totul nu merge cu fluxul. La fel, tragedia a lovit și viața lui Kim. Cuplul s-a despărțit când ea era la facultate, iar el încă la liceu. Era cu un an mai în vârstă decât Kim. Și-a amintit vremea:

„Am fost în autobuz când a primit un mesaj pe pager de la un alt bărbat. Am întrebat cine este și ea s-a speriat atât de tare încât nu a putut spune nimic ”.

Mai mult, el a adăugat și:

„Mulți bărbați trebuie să o fi cerut să iasă din moment ce este atât de drăguță și fermecătoare.

După despărțire, a fost atât de rănit încât a încercat să se sinucidă. După aceea, el a clarificat faptul că ea este doar prima lui dragoste și nu cineva pentru care încă mai are sentimente.