Principal Biografie Sydney Park Bio

Sydney Park Bio

(Actriţă)

In relatie

Fapte deParcul Sydney

Numele complet:Parcul Sydney
Vârstă:23 ani 2 luni
Data nasterii: 31 octombrie , 1997
Horoscop: Scorpionul
Locul nașterii: Philadelphia, Pennsylvania
Valoarea netă:3,8 milioane de dolari
Înălțime / Cât de înaltă: 5 picioare 5 inci (1,65m)
Etnie: Coreean-american și afro-american
Naţionalitate: american
Profesie:Actriţă
Numele tatălui:John Park
Numele mamei:Kelly Park
Greutate: 53 Kg
Culoarea părului: Negru
Culoarea ochilor: Negru
Mărime talie:24 inch
Marimea sutienului:32 inch
Măsura șoldului:34 inch
Numar norocos:4
Piatra norocoasă:Granat
Culoare norocoasă:Violet
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Capricorn, Rac, Pești
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinParcul Sydney

Ce este starea civilă a Parcului Sydney? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): In relatie
Sydney Park are vreo relație de relație?:da
Sydney Park este lesbiană?:Nu

Mai multe despre relație

Se presupune că Sydney Park ar fi avut o relație cu actorul Rahart Adams după ce a postat pe Twitter o imagine adorabilă a cuplului făcând chipuri prostești și sărutându-se într-o cabină foto.

Deși Adams nu a confirmat problema, el a redistribuit tweet-ul acelei imagini cu legenda „lipsă u”.cât valorează jordan smith

Inside BiographyCine este Sydney Park?

Sydney Park este o actriță și comediant american. La vârsta de 6 ani, a fost cea mai tânără persoană care a jucat vreodată comedie de stand-up la Hollywood Improv .

Parcul Sydney : Date despre naștere, părinți, educație și copilărie

Parcul era născut ca Sydney Cole Park la 31 octombrie 1997, în Philadelphia, Pennsylvania, în Statele Unite ale Americii. mixt (coreean și afro-american).Tatăl său este coreean, iar mama este afro-americană. Nu există informații despre frații ei.

La fel, informațiile despre pregătirea și calificările sale educaționale nu sunt încă cunoscute de mass-media.

Sydney Park: Viață profesională și carieră

Sydney Park și-a început cariera în 2003, când a fost „cea mai tânără comedianță care a cântat vreodată la celebrul Hollywood Improv”, care este acum LA Improv.În 2006, a audiat pentru primul sezon al competiției americane de realitate America’s Got Talent sub numele de scenă Syd the Kid , unde trecuse la semifinale. Park a trebuit să renunțe din cauza carierei sale de actorie.

În timp ce făcea o audiție pentru „ America are talent' la vârsta de șapte ani, a fost văzută de executanții Disney și i s-a cerut să apară în sitcom-ul său cel mai bine cotat Acesta este So Raven. Au numit-o pe personajul ei Sydney, o tânără fată care visează să fie un comediant. Astfel, cariera ei de actorie a decolat. A apărut în 3 episoade ale celui de-al patrulea și ultimul sezon al emisiunii.

În 2006, a apărut Sydney Spectacolul din această seară cu Jay Leno ca comediant Syd The Kid. A apărut, de asemenea, în The Tom Joyner Show ca comediant, Syd The Kid în același an. În 2007, a apărut în seria de succes HBO, Anturaj și Dealul . A fost urmat de Programul Sarah Silverman, Hannah Montana și Gary Unmarried în 2008.

cu cine este căsătorit cu Steve Austin

În 2010, Park a fost angajat să joace rolul Ellie Danville, fiica adoptivă a detectivului Jo Danville în CSI: NY.A jucat, de asemenea, în rolul „Tootsie Roll” în comedia întunecată independentă Spork și în rolul Vanessei în Sons of Tucson. În 2013, a apărut în Emily & Reyna. Din 2013 până în 2015, Park a jucat rolul lui Gabby în [e-mail protejat] arată Instant Mom. A apărut în The Thundermans în 2014.

În 2015, ea a apărut în patru lucrări: Bella and the Bulldogs și Nicky, Ricky, Dicky & Dawn ca vedetă, One Crazy Cruise ca rol principal și Ho Ho Holiday al Nickelodeon ca ea însăși într-un rol special.

În 2016, a apărut ca Cyndie pe Zombie. Din 2016, ea găzduiește Efectul HALO .

Salariul și valoarea netă

Deși salariul ei este necunoscut, are o valoare netă de 3,8 milioane de dolari .

Sydney Park: zvonuri și controverse

Nu există zvonuri și controverse semnificative cu privire la ea. A reușit astfel să-și păstreze imaginea publică curată.

Măsurători ale corpului: înălțime, greutate

Sydney Park are o înălţime de 5 picioare 5 inci. Corpul ei cântărește 53 kg. Are părul negru și ochii negri. Măsurătorile corpului ei sunt de 33-24-34 inch. Mai mult, mărimea sutienului este de 32A, rochia este de 4 (SUA) și pantoful de 8 (SUA).

Profilul rețelelor sociale

Sydney este activ pe Instagram și Twitter, dar nu pe Facebook. Are 32,4.000 de adepți pe Twitter și 359 de adepți pe Instagram.

De asemenea, citiți Matt Vasgersian , Scott Van Pelt , și Kit Hoover .