Principal Biografie Fata aia Lay Lay Bio

Fata aia Lay Lay Bio

(Rapper, artist hip hop, personalitate social media)

Singur Sursa: BSCkids

Fapte deFata aia Lay Lay

Numele complet:Fata aia Lay Lay
Vârstă:13 ani 11 luni
Data nasterii: 28 ianuarie , 2007
Horoscop: Vărsător
Locul nașterii: Texas, Statele Unite
Valoarea netă:90 milioane USD
Salariu:6K $ la 8K $
Înălțime / Cât de înaltă: 4 picioare 7 inci (1,40m)
Etnie: Engleză anglo-saxonă
Naţionalitate: american
Profesie:Rapper, artist hip hop, personalitate social media
Numele tatălui:Acie High
Greutate: 33 Kg
Culoarea părului: Maro
Culoarea ochilor: Maro inchis
Numar norocos:2
Piatra norocoasă:Ametist
Culoare norocoasă:Turcoaz
Cel mai bun meci pentru căsătorie:Vărsător, Gemeni, Săgetător
Profil / pagină Facebook:
Twitter
Instagram
Tiktok
Wikipedia
IMDB
Oficial

Statistica relației dinFata aia Lay Lay

Ce este Starea civilă That Girl Lay Lay? (necăsătorit, căsătorit, în relație sau divorț): Singur
Are Girl That Lay Lay o relație de relație?:Nu
Este acea fată Lay Lay lesbiană?:Nu

Mai multe despre relație

Fata aia Lay Lay are doar 12 ani. Ea este încă la vârsta ei fragedă pentru a fi în orice relație de acum. În viața ei nu există încă astfel de lucruri.

În prezent, rapperul lucrează din greu pentru a se stabili în cariera muzicală. Poate fi binecuvântată cu o relație frumoasă în zilele sale viitoare.Inside Biography • 4Fata aia Lay Lay: Salariu, valoare netă
 • 5Fata aia Lay Lay: Zvon, Controversă
 • 6Măsurarea corpului: înălțime, greutate
 • 7Rețele sociale
 • Cine este Acea Fată Lay Lay?

  Alaya High, mai bine cunoscut sub numele de That Girl Lay Lay este un artist hip-hop. Este una dintre cele mai tinere rapperi de sex feminin care au semnat un acord disc cu Empire Records.

  Single-ul ei de debut se numește „ Go Lay Lay Go Go . ” În 2020, ea a semnat un acord general cu Nickelodeon.  Fata aia laică: vârstă, părinte, etnie, educație

  Ea a fost născut pe 28 ianuarie 2007. Locul ei de naștere este Houston, Texas, SUA. Numele nașterii lui Lay este Alaya High.

  A ei a tatălui numele este Acie High. Acie nu doar a inspirat-o să devină cântăreață, ci a motivat-o și să devină vegană. Urmează o dietă vegană de câțiva ani, iar Lay Lay îi calcă pe urme.

  Detaliile despre mama ei sunt încă necunoscute. Vorbind despre naționalitatea ei, americană și aparține etniei anglo-saxone engleze.  cât valorează duane martin
  1

  Este încă la o vârstă fragedă și poate studiază o liceu.

  Fata aceea Lay Lay: carieră, viață profesională

  Rețele sociale

  Acea Girl Lay Lay are propriul său canal pe YouTube, pe care l-a deschis pe 28 mai 2018. Până acum, ea a achiziționat aproximativ 1,5 milioane de abonați pe platformă.

  Ea postează videoclipurile sale muzicale pe canal. Unele dintre cele mai populare videoclipuri de pe canal sunt „ OLD TOWN ROAD FREESTYLE, „„ BANI ÎN MAȘINĂ FREESTYLE ORIGINALĂ ”,„ BANI RUNDI AICI FREESTYLE, „Fata aceea Lay Lay - Mama (videoclip oficial)” și „THOTIANA FREESTYLE PARTEA 2. '

  Prima parte a filmului „THOTIANA FREESTYLE” a câștigat peste șase milioane de vizionări, fiind videoclipurile cu cele mai mari vizionări ale canalului ei. A început să-și împărtășească fotografiile și videoclipurile pe Instagram din 2017. Lay a fost virală după ce a interpretat freestyle peste „Shoot” de BlocBoy JB. NU mai devreme, a fost una dintre cele mai tinere vedete care și-a câștigat faima peste noapte.

  Faima ei pe rețelele de socializare a ajutat-o ​​să câștige un contract cu „ Empire Records , 'Făcând-o cea mai tânără artistă semnată de o etichetă, lăsând în urmă duo-ul de rap' Kriss Kross '. Ceilalți membri ai săi sunt Chris „Mac Daddy” Kelly și Chris „Daddy Mac” Smith, aveau 13 și respectiv 14 ani, când „Ruffhouse Records” le-a semnat.

  Cariera muzicală

  Lay a împărtășit știrile pe 2 august 2018, printr-o postare pe Instagram că își lansează albumul. Și primul ei album, „Tha Cheat Code”, a fost lansat sub eticheta „Empire”, împreună cu single-ul ei de debut, „Go Lay Lay Go”.

  Anterior, ea a lansat un spectacol de freestyle pe „Sunt supărat” al lui Drake. Lay a lucrat și în muzică cu Dillon Francis și T-Pain pentru filmul LEGO. Rapperul a cântat chiar la LEGOLAND și chiar la The Ellen Show.

  Lay a mai cântat la Bank Of Springfield Center din Illinois central pe 13 decembrie 2019. A apărut pe Wild-n-Out de Nick Cannon. Nick a postat că va face parte și din alte proiecte împreună cu el.

  Popularitatea ei a atins un nivel diferit atunci când apare la ‘The Ellen DeGeneres Show’ pentru un spectacol live. În timpul spectacolului, Lay Lay a fost văzut imitând stilurile câtorva rapperi contemporani.

  În emisiune, ea a enumerat și vedete precum Cardi B , Lil Baby , Gunna și Rihanna ca artiști muzicali preferați și surse de inspirație.

  Alții

  Lay a făcut și reclame pentru mașini. În 2018, Mitsubishi a lansat oficial noua campanie publicitară cu două videoclipuri. Videoclipul pionierat îl prezintă pe Jon Bailey, în timp ce al doilea videoclip prezintă Lay Lay.

  Ea a avut chiar un parteneriat cu marca de bijuterii Alex și Ani. De asemenea, atrage atât de multă atenție încât site-ul s-a prăbușit. Ea a devenit o senzație peste noapte este acum una dintre cele mai cunoscute tinere celebrități în stil freestyle.

  Mai mult, Lay are propriul său site web, unde vinde o colecție din gama de luciu de buze, numită „Versuri”. Acesta vine într-un ambalaj metalic atractiv în formă de microfon și într-o varietate de arome, de asemenea, cu semnătura ei.

  De acum, ea a semnat un acord global Nickelodeon în 2020 și lucrul cu ei.

  Fata aia Lay Lay: Salariu, valoare netă

  Într-un interval scurt de timp, ea a strâns o sumă bună de bani din carieră. Se spune că valoarea netă a lui Lay este de aproximativ 90 de milioane de dolari.

  Sursa ei de venit provine din cariera sa muzicală, din diferite recomandări, reclame video și YouTube.

  jaime preciado data nașterii

  Probabil, salariul ei este estimat la aproximativ 6K până la 8K $. Mai mult, ea locuiește în locuința ei luxoasă și frumoasă din Texas, SUA.

  Fata aia Lay Lay: Zvon, Controversă

  Nu a fost într-un incident care ar putea crea zvonuri despre ea. Mai mult, vedeta este, de asemenea, departe de a fi în orice controversă până acum.

  Măsurarea corpului: înălțime, greutate

  Fata aceea Lay Lay stă cu un înălţime de 140 cm (4 ft 7 in). Probabil, greutatea ei este de 33 kg (84 lbs).

  Măsurarea corpului ei de 20-16-21 in. Are părul cret și maro și ochii căprui închis. Poartă 5 pantofi de mărimea (SUA) și rochia de mărimea 20 (UE).

  Rețele sociale

  Alaya a câștigat peste 1,2 milioane de adepți pe contul ei de Instagram. De asemenea, este activă pe un cont Twitter care are peste 2.000 de adepți și peste 50.000 de adepți pe pagina sa de Facebook.

  Lay a adunat mai mult de 2K adepți pe contul ei TikTok, dar nu a publicat încă niciun videoclip. Mai mult, ea are a ei Canalul canalului YouTube aproximativ 1,5 milioane de abonați.

  De asemenea, aflați despre Mia Hayward , Addison Rae , și Larray .