Principal Conduce De ce punctualitatea este cel mai bun indicator unic al succesului potențial

De ce punctualitatea este cel mai bun indicator unic al succesului potențial

Multe lucruri acționează așa spune povesti a unei persoane care se îndreaptă spre succes: Angajamentul, pasiunea, disciplina, dorința de a face sacrificii, energia și creativitatea joacă un rol. Cu toate acestea, din experiența mea - privind înapoi la construirea propriilor afaceri și a sutelor de oameni pe care i-am angajat - cel mai evident obicei care vorbește despre potențialul de succes al cuiva este ceva mult mai ușor de observat. Este ceva ce nu aș fi prezis acum 30 de ani, dar s-a dovedit a fi consecvent adevărat.

Când mi-am început a doua afacere, Delphi Group, am pus în practică o întâlnire la nivel de companie în fiecare vineri. Acest lucru a început când toată compania a însemnat că ne întâlneam partenerul meu și eu la mine acasă și a continuat până când am avut o companie Inc. 500 cu angajați pe patru continente. Aceste întâlniri au fost o parte importantă a culturii companiei. Ne-au permis să împărtășim în mod deschis și liber fără agende, să sărbătorim succesele noastre și să colaborăm la provocările noastre.Când compania mea s-a mutat în cele din urmă din cel de-al doilea dormitor al meu în birouri „reale”, am decis că centrul orașului Boston se potrivește mult mai mult cu imaginea pe care am vrut să o traversăm și ne va ajuta să atragem talentul de care aveam nevoie. Dezavantajul era că naveta către Boston ar putea dura cu ușurință între 60 și 90 de minute în timpul orei de vârf. Propria mea navetă ar putea dura până la două ore. La fel ca în cazul multor antreprenori, m-am obișnuit să fiu primul în birou în fiecare dimineață. Așadar, în mod firesc, nu am văzut nimic în neregulă cu întâlnirile de vineri-dimineață începând cu ora 8.Ce-i drept, nu a fost cel mai convenabil moment al zilei pentru restul echipei - ca să nu mai vorbim de ravagiile pe care le-a provocat membrii echipei în fusurile orare din întreaga lume. Presiunea asupra mea pentru a schimba ora întâlnirii a fost destul de constantă. Dar mi-am dat seama curând că persoanele care s-au plâns că s-au prezentat la 8 dimineața au fost aceleași persoane care au întârziat la majoritatea întâlnirilor, indiferent la ce oră din zi.

În timp ce mă uit în urmă la succesul oamenilor cu care am lucrat atunci, îmi dau seama că punctualitatea a fost un mod incredibil de previzibil de a identifica oamenii care ar continua să aibă succes.cati ani are hacksaw jim duggan

Iată ce se referă la punctualitate: nu poți convinge oamenii care nu consideră că este important că este important, iar cei care cred că este important îl susțin ca pe o religie. Există, de asemenea, știință care indică de ce poate fi cazul.

Studiile au arătat că persoanele punctuale sunt de obicei personalități de tip A care percep timpul diferit de tipul B sau personalități mai relaxate. Conform cercetărilor , persoanele care sunt de tip A percep un minut care trece în 58 de secunde, în timp ce cei care sunt de tip B percep că durează 77 de secunde. Poate că nu pare prea mult, dar este vorba de o delta de aproximativ 30%. Deci, dacă extrapolăm, asta înseamnă o diferență de aproximativ șapte ore pe parcursul unei zile. Acest lucru poate explica de ce personalitățile de tip A pierd foarte rar timp și își doresc întotdeauna să existe mai mult timp în timpul zilei.

Ceea ce înseamnă asta în ceea ce privește punctualitatea este că valoarea pusă la timp poate varia foarte mult de la persoană la persoană. Da, este doar percepție, deoarece nu se creează o urzeală relativistă de tip Einstein, dar această percepție ne modelează cu siguranță atitudinile despre timp.are vince vaughn un frate

În mod clar, simplific comportamentul punctualității. Există și alți factori care pot explica întârzierea cronică, de exemplu, sentimentele de superioritate și lipsa de empatie față de ceilalți. Sau poate fi o incapacitate de concentrare, fiind ușor distras, uitat și altfel lipsit de minte. Dar aș adăuga toate acestea pe lista comportamentelor și obiceiurilor care subminează succesul - făcând în continuare ideea că punctualitatea este un indicator excelent al succesului viitor.

Deci, asta înseamnă că nu vei avea succes dacă întârzii constant? Deși este un mare indicator al succesului, absența sa nu garantează eșecul. Ca și în cazul oricărui alt comportament, punctualitatea poate fi modificată dacă devine un impediment.

Dar asta nu înseamnă că este ușor de schimbat. Dintre toate comportamentele noastre, punctualitatea este una pe care am găsit-o printre cele mai greu de modificat. Se pare că fiecare dintre noi este conectat la un nivel atât de adânc încorporat în psihicul nostru, încât modificarea permanentă este aproape imposibilă fără intrarea constantă externă a memento-urilor și a alarmelor. Probabil că aici vă așteptați să vă ofer câteva sfaturi despre cum să devin mai punctuali. Cel mai bun sfat pe care îl pot oferi este să mă uit cu atenție la modul în care abilitatea ta de a fi la timp susține sau subminează succesul tău viitor.

Aș oferi mai multe, dar am o întâlnire la care trebuie să fiu în 30 de secunde.